Invit Procuratura Generală să se autosesize.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

La mine a ajuns următorul mesaj:

„Stimați concetățeni, indiferent de vîrstă, naționalitate, gen și studii! Duminică, 24 februarie, la orele 10-00, Vă așteptăm pe toți, la un MITING (pașnic) organizat de tineri pentru viitorul acestei țări, în Piața Marii Adunări Naționale! Cei care se simt că au fost trădați de CANALIILE care și-au bătut joc de această țară și acest popor: Timofte; Lupu; Filat; Plahotniuc; Ghimpu; Godea; Dodon; Voronin și alții din cei ce au guvernat această țară timp de 21 de ani…

Moldova mai are o șansă și această șansă sunt TINERII Republicii Moldova! Va îndemn să oprim aceste LĂCUSTE care ne mănâncă PALMA aceasta de PĂMÂNT!”

Sursa mesajului este cet. Andrei Batereanu, preşedinte al ONG „Împreună pentru viitor”.

Ce am postat mai sus e material informativ pentru Procuratura Generală.

Mai jos voi face o adresare către cetăţeni, către cetăţenii tineri în special:

Vă rog să atrageţi atenţia la cine este pus primul în această listă. Este Nicolae Timofti. Vladimir Voronin este ultimul. Impresia creată este că Voronin este pus de formă acolo, fapt care mă face să presupun că sursa acestui scenariu este chiar Voronin. Ei asta vor. Ei vor putere. Ei nu vor pregeta să verse sânge nevinovat. Staţi în case. Nu vă lăsaţi provocaţi. Nu vă lăsaţi antrenaţi într-o nouă baie de sânge. Pacea este întotdeauna preferabilă războiului, iar dacă se ajunge la război, în război luptă forţele armate convenţionale. Nu tinerii. Nu cetăţenii. Nu avem nevoie de o nouă noapte de 7 spre 8 aprilie 2009, urmată de trei săptămâni de teroare organizată în toată republica. Amintiţi-vă şi daţi-vă seama.

Rugămintea mea, în nume personal, este să staţi acasă duminică şi să faceţi ce faceţi de obicei. Să vă petreceţi, pur şi simplu, sfârşitul de săptămână, pregătindu-vă pentru luni, o zi de lucru sau de şcoală (liceu, facultate).

Sper că în curând ne va fi clar ce reprezintă această nouă chemare în stradă.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii