Înainte, pentru premierul demis din cauza intereselor sale!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Povesteam celor din america despre presa de la noi si despre offline organizate de bloggeri. Am dat atunci exemple cu Plahotniuc, Marinuta, altii, precum si cu Vlad Filat. Normal ca am spus americanilor despre faptul ca Plahotniuc detine 70% din presa, iar Filat a fost demis pentru presupuse acte de coruptie si trafic de influenta.

Zilele trecute un alt ziar apropiat PLDM a dat o lista cu persoane care, condamnate fiind, au fost incluse pe lista electorala. Ca prin minune, in acea lista se spune doar despre candidatii PD si nimic despre principalul actor politic, lider de partid, Vlad Filat, demis cu toata rusinea in 2013.

Oare nu era mai normal sa incepi lista cu un nume greu din politica, alungat din Guvern prin hotarare de Parlament, prin decizie a Curtii Constitutionale si umilit dupa ce a vazut refuzul de la CEDO? Filat ar fi trebuit sa fie cap de lista in acel ziar, pentru ca el este cap de lista si lider al unui partid, cu toate ca are o poveste presurata cu acea hotarare a Parlamentului, executorie si indiscutabila.

Nu inteleg armata aceasta peledemista care tot striga „Înainte” pentru Filat. Chiar nu rosesc sa aiba in fruntea coloanei lor un om patat? Cum se face ca ne duc in UE avand in frunte un om discreditat?

Fanatismul de partid e periculos la noi si cred ca peste un timp va arata si roadele cele rele. Deja un fruntas al PLDM a anuntat ca vor fi noi proteste daca PLDM & Co nu castiga alegerile.

Filat e gata sa distruga si cladirea Guvernului pentru a ramane la putere. Înainteeeee!

Comentarii