În timp ce Maia Sandu critică traseismul politic, PAS-ul se umple cu transfugi!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Maia Sandu, Lilian Carp, PAS, PL, PLDM, Andrei Nastase, PPDA, DA, transfug, miliard, Moldova.

  Traseismul politic este un fenomen des întâlnit pe scena politică din Republica Moldova. Ca și în orice domeniu, și în politică sunt astfel de eroi, dar de data această nu mă voi referi la Oazu Nantoi sau alți indivizi de acest gen.
   Mai mulți deputați au părăsit PCRM la sfârşitul anului 2015, declarând că nu mai vor să facă jocurile formațiunii care i-a adus în Parlament. În luna martie 2017, cei 14 deputați au aderat la PDM, după care au urmat mai multe reacții. Deoarece am menționat numele Maiei Sandu, vreau să o citez: „Dacă PD declară că este împotriva traseismului politic şi afirmă că promovează responsabilizarea deputaţilor care şi-au trădat alegătorii, nu ar fi trebuit să-i primească pe transfugii care au părăsit PCRM.” 
După așa declarație, cred că majoritatea alegătorilor s-au gândit că Maia Sandu este absolut contra traseismului politic, însă, realitatea este alta. Nemaivorbind de faptul că Maia Sandu singură este un transfug, care a părăsit PLDM-ul și a format PAS, dumneaei a început a atrage în jurul ei și persoane despre care spunea anterior că sunt oamenii mafiei.  În acest context, mă refer la deputatul PL, Lilian Carp, despre care Mihai Ghimpu ieri a declarat următoarele:
„Demult știu că e cu un picior la noi și cu unul dincolo. … În partid nu mai este, dar în fracțiune este. Din filiala teritorială a plecat, dar din funcția de vicepreședintele PL n-a plecat. Promovează idei de-ale PAS-ului, dar nu e mare diferența și de asta nu mă deranjează. Nu-mi place că oamenii nu sunt consecvenți.”
Am senzația că Sandu a uitat de declarațiile făcute anul trecut, dacă tot acceptă în partid astfel de deputați, mai ales că inclusiv despre Carp spunea anterior că:  „Sunt pentru schimbarea totală a clasei politice. Toţi cei care stau astăzi în Parlament şi distrug credibilitatea oamenilor în statul Republica Moldova trebuie nu doar să dispară din peisajul politic, dar trebuie să ajungă pe banca acuzaţilor”.
  Se pare că banca acuzaților a devenit rândurile Partidului AS, iar traseismul politic nu mai este o problemă pentru fosta PeLeDeMistă… Și cum s-ar spune în final, Maia Sandu adună în jurul ei trădători sau cum îi mai numea ea?!

P.S. În presă se zvonește că noul primar ales al municipiului Chişinău, Andrei Năstase, îşi formează echipa, iar prima achiziţie este Lilian Carp, fostul şef de Cabinet al fostului edil Dorin Chirtoacă.

P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole