În plină stradă Andrei Năstase îl ameninţă cu răfuială pe Veaceslav Balacci…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am ajuns să o vedem şi pe asta…

Se vede că unora prea multă democraţie le strică. Prezenţa excesivă în scena din PMAN şi aflarea sub soare mai mult decât recomandă medicii le face rău de soare. Pe semne nu razele ultrafiolete îi pălesc în cap, ci cineva după scenă le trăsnesc câte o măciucă în moalele capului, că o iau razna cu totul.

Astăzi cunoscutul blogher Veaceslav Balacci a fost întâlnit în stradă de aşa numitul lider al Platformei „Demnitate şi Adevăr”, Andrei Năstase. Pentru Balacci această întâlnire a fost una puţin spusă neplăcută. Acest lider al „poporului din PMAN” l-a ameninţat cu agresiune fizică. Despre acestă întâlnire ne informează chiar Veaceslav pe o reţea de socializare.

Balacci despre întâlnirea sa cu Năstase

Ex-procurorul mai dă uitării prevederile Codului penal, ce prevede pedeapsă pentru ameninţare cu răfuială fizică. Şi Năstase, şi alţi lideraşi din DA deja se văd intangibili şi îşi permit să calce peste legile acestui stat şi bunul simţ. Altfel nu se poate explica faptul că deja deschis, în stradă, pot să ameninţe persoanele ce nu le împărtăşesc părerile, criticându-i argumentat şi cu dovezi. Nimeni nu are dreptul, cât de influient nu ar fi, să atace oamenii.

Veaceslav Balacci este cunoscut pentru postările pe blogul său a materialelor compromiţătoare şi critică în adresa a mai multor funcţionari publici şi a celor din jurul lor. Chiar şi acelaşi şef al Vamei Republicii Moldova, Tudor baliţchii, câtă critică a primit din partea lui Balacci nu şi-a permis să-l ameninţe cu răfuială fizică, dar acest Năstase nu a rezistat.

Acestea sunt metodele pe care liderii DA-lui le promovează şi le apără? Vă închipuiţi cum s-ar răfui această nălucă cu cei ce au păreri diferite de dânsul şi cei ce îl plătesc? Săraca ţară şi popor ce se dă manipulaţi de o împuţitură şi o gaşcă ce se văd la putere prin orice metodă, inclusiv agresiune şi ameninţări.

Acuma rămâne să mă întâlnesc şi eu, sau alţi cetăţeni ce critică această mizerie şi să-l vedem cât de erou este şi dacă mai are dorinţa să-şi împrăştie mânile?

– Andrei Năstase, să ştii că nimeni nu are frică de tine şi de toată gaşca ta de otraci. Balacci ar trebui să te denunţe la Procurorul european, pe care atât de mult îl vrei în Moldova, ca acesta să ne spună ce pâţesc politicienii din Europa în cazurile când agresează un cetăţean, membru activ al societăţii civile etc.

P.S. Important ca oamenii să cunoască ce mizerie este acest Năstase. Pe semne ameninţările şi sudalmele le este în sânge la aceşti Năstaşi. Vă amintiţi cum fratele acestuia, Vasile Năstase a agresat-o verbal pe depuata pe atunci, dna Valentina Cuşnir în sediul postului de radio Antena C. Iată cine sunt cei ce se vor lideri ai neamului şi ţării..

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole