ÎN CIUDA ŞANTAJULUI, NU VOM VOTA GUVERNUL LEANCĂ

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În Partidul Socialiştilor s-a format de vreo jumătate de an o mică grupare de deviaţionişti, în număr exact de două persoane, care sprijină activ ideea votării pentru un guvern de dreapta.

În ultimele zile, activitatea acestui grup a fost intensificată şi abil dirijată. Din partea lor apar şi diferite acuzaţii menite să camufleze intenţia de a vota un guvern de dreapta.

Un exponent (sau o exponentă) al acestui grup nu a votat pentru demisia lui Filat şi astăzi este dispus(ă) să voteze alegerea lui Leancă. Se opune categoric împotriva referendumului anti-Chirtoaca. Un asemenea comportament este în disonanţă totală cu linia generală a Partidului Socialiştilor. De aici şi supărarea şi frustrarea respectivilor colegi deviaţionişti.

Marea majoritate a membrilor partidului nostru pledează pentru un guvern tehnocrat sau pentru organizarea alegerilor anticipate. Noi păstrăm calitatea de partid de opoziţie independent şi nu vom fi în slujba politică a nimănui.

În ciuda diferitelor scenarii şi intrigi operate de cineva din afară pentru a şantaja PSRM, noi vom fi consecvenţi şi vom lupta împotriva incompetenţei celor care deţin astăzi pâinea şi cuţitul în Republica Moldova. Mă adresez către scenariştii din afară: Nu vom vota guvernul Leancă.

Comentarii

Igor Dodon

Igor Dodon

-Deputat, preşedintele Partidului Socialiştilor- Date personale: Data naşterii: 18 februarie 1975 Lucrări Ştiinţifice: Articole ştiinţifice în revistele ştiinţifice. Programe pentru disciplinele de specialitate în cadrul ULIM şi IMI....

Ultimele articole