Impozitul pentru automobilele de lux ale lui Voronin va fi achitat inclusiv de votanţii PCRM

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recent, la întrebarea jurnaliştilor dacă are vreo problemă de sănătate, Vladimir Voronin a afirmat că este absulut sănătos. Totuşi, presupun, dumnealui a avut o problemă cu memoria, deoarece (presupun că) a uitat să includă în declaraţia de avere pentru 2013 parcul automobilelor de lux, despre care s-a vorbit în presă.

2thumbs_201882

Conform declaraţiei primului preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, două dintre maşinile utilizate pe timpul lui Snegur au ajuns din garajul statului în colecţia de maşini retro a ex-preşedintelui comunist Vladimir Voronin. Şi încă cum au ajuns? – în urma unei licitaţii lipsite de transparenţă, organizate în 2006.

Este vorba despre un ZIL 41047, estimat la 120 de mii de euro, şi un GAZ 1402, în valoare de 60 de mii de euro care, au fost cumparate cu un preţ minim.

luxVV

În declaraţia de avere a dl ex-preşedinte Voronin, pensionarului cu pensie mizirabilă în comporaţiei cu ceilalţi pensionari din Moldova, de 13 243 lei, nu e nici pomenit despre automobilele de lux în valoare de 70 000 000 lei, despre 700 hectare de pădure la Ţiganca, despre reşedinţă de lux pe strada Ciocârlia, despre avionul privat etc.

Re-exposure_of_tiganca4_copy

Nu va fi de mirare dacă şi declaraţia de independenţă a RM s-ar afla acum în colecţia unui miliardar de succes, ce şi-a adunat averea timp de 8 ani, şi nu va fi de mirare dacă cel mai bogat om din Moldova va publica în declaraţia de avere pentru 2014 lista deputaţilor cumpăraţi, dacă întîmplător nu va uita.

declaratie_54963500

S-au gândit, oare, simpatizanţii lui Voronin că, alături de toţi cetăţinii RM, vor fi nevoiţi să-i achite impozitele? Cine va răspunde pentru aceste furturi? Unde-i Moldova fără Voronin?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii