Îl însurăm pe Chirtoacă sau îl votăm?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recent am citit o știre, care am luat-o drept glumă, cică după toate modificările realizate în oraș de către mult stimatul nepot al liderului PL, acesta mai dorește să candideze în lista electorală.

Prefer să discut cu unii prieteni despre toată dezordinea ce are loc în frumoasa noastră Capitală, fără coșuri de gunoi, lipsit complet condițiile necesare de supraviețuire, reproșuri și neajunsuri.

Mereu se găsește cîte un țap ispășitor,care se presupune a fi vinovat de evenimentele și acțiunile negative ce se produc în țară.

Aceștia par a fi Lderul PLDM, PD și alții care se presupune că ar avea ca scop promovarea vectorului european, acuma cred că după schimbările produse de către primar, cetățenii vor lua atitudine și vor alege pe merit.

Mulți dintre cetățeni și-au schimbat viziunea față de edilul capitalei, care învinuiește toată lumea că face accident, că poliția îl oprește în plimbările sale nocturne, însă, înainte de a lua o decizie atît de importantă precum a fost modificarea microbuzelor, este necesară și opinia cetățenilor, care au rămas revoltați și nemulțumiți.

Acuma, mă gândesc la ce va fi, dacă acesta va candida la funcția de primar și la anul viitor, cîte voturi va avea și cum îl va ajuta moșul Mihăieș să-și gestioneze capitalul, poate va ajunge bani pentru coșurile de gunoi de pe Bulevardul Ștefan Cel Mare.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole