Igor Dodon: Uniunea Europeană – poporul a decis!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Și dacă a fost stabilită data alegerilor parlamentare, unii politicieni, dar mai ales pseudopoliticienii moldoveni forțează nota și ne arată aproape zilnic spoturi.  Aceștia parcă fac tot posibilul ca cetățenii să se sature de ei, să li se facă greață pînă la ziua alegerilor, atunci cînd vor auzi numele pseudopoliticienilor respectivi.

 

Pseudopoliticianul cu cele mai multe spoturi la activ, este în prezent Igor Nicolaevici Dodon. O să mă abțin să spun cine este pe locul doi. Lui Igor Nicolaevici i se mai spune de cîteva luni „Igor neprofesionistul”, sau „Dodon, ЭТО НЕПРОФЕССИОНАЛЬНО„. Și asta nu din cauza că sunt oamenii cîrcotași, dar din cauza stîngăciei lui Dodon.

Azi din nou vor fi scuipate televizoarele din țară, Dodon a lansat un nou spot. Practic nimic deosebit de cele care le-am văzut fără să vrem pînă acum. Nimic, în afară de Conchita, probabil pentru transfer de imagine.

Știind că Dodon o dă în bară, cu voie sau fără de voie, înțelegînd că țara noastră nu se poate integra în Uniunea Vamală prin portul Giurgiulești, iar cei care afirmă contrariul, dau dovadă de neprofesionalism, am decis să-l ajut pe Igor Nicolaevici.

Oricum nu-i departe ziua cînd Dodon va modifica accentele în spoturile sale, și ne va îndemna să alegem Uniunea Europeană, eu deja i-am pregătit spot. Îl vedeți mai jos. Și fără a cere nimic în schimb, îi permit lui Dodon să-l trimită PROtv-lui spre difuzare.

Dacă o să priviți atent spotul, o să doriți să-i dați dreptate lui Dodon. Cu adevărat  Uniunea Europeană înseamnă mult pentru noi. Înseamnă drumuri mai bune, protecție socială și un viitor asigurat acasă. Nu mai vrea nimeni probabil să ne întoarcem de unde am plecat în 1991. Nici Dodon nu vrea, dar e obligat să spună altceva decît ceea ce gîndește. A spus clar în 2011 care e poziția lui. Acum e altceva, e alt Dodon, e doar vocea, unealta Dodon.

Nu mai contează ce spune Dodon, e adevărat că doar oamenii pot alege viitorul țării. Iar moldovenii și-au ales viitorul încă în 2009, la alegerile din această toamnă doar vor confirma acest lucru. Iar în viziunea lui Dodon, alegerile din această toamnă, vor fi ca un referendum.
p.s.
Igor Nicolaevici, mă scuzați că am scăpat faza cu Conchita, dar sper că am recuperat cu foto 🙂

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole