Igor Dodon e sătul

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Avem un președinte sănătos.

Care n-are nevoie de tichete de masă.

Igor Dodon e sătul, fapt ce a fost evidențiat și în timpul metaniilor făcute pe la toate  mănăstirile din Muntele Athos.

Acolo s-a văzut că el și deputații săi nu se pot plînge de lipsă de pîine, carne și băuturică.

Doar că cel sătul nu-l prea crede pe cel flămînd.

Drept exemplificare trebuie să facem referire la actul său recent de remitere a Legii nr.166 cu privire la tichetele de masă spre reexaminare Parlamentului.

„Înșirînd cuvinte goale ce din coadă au să sune”, președintele declarat al tuturor moldovenilor afirmă  că nu e nici timpul, nici locul, nici posibilități nu sunt, nici legal nu prea este ca angajații republicii să poată servi un prînz cald din contul angajatorului.

Alegătorul nostru, bun de blînd ce este, vede și tace.

Tace, îndelung răbdător și tot cată spre burtoșii din PSRM.

Care în loc de tichete de masă au carduri bancare, carduri alimentare, carduri de odihnă, carduri de alimentare cu petrol, carduri de cluburi de noapte, carduri de mall, carduri de pristol în orice biserică și mănăstire de pe glob.

Și la poporul fără nici un card promit solemn, în genunchi, făcînd mătănii pe la toate mănăstirile din Muntele Athos că se vor gîndi numaidecît.

În 2018.

În timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, pe care nici în cel mai sinistru coșmar nu-și închipuie că le vor pierde.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole