Igor Dodon dorește un viitor întunecat pentru cetățeni!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Igor Dodon ar fi fost mult mai sincer dacă depunea jurământul sub drapelul  Rusiei, dar nu sub drapelul Republicii Moldova. Din ziua în care este Președinte al Republicii Moldova a demonstrat că scopul lui e să creeze instabilitate politică și economică, luptând împotriva valorilor europene!

Igor Dodon poate crea un viitor pentru cetățeni, doar că acest viitor este unul întunecat și anume Uniunea Vamală!

Cetățenii Republicii Moldova au nevoie de un viitor european, un viitor în care există democrație, libertate și egalitate.
Spațiul european constituie un garant al unei atmosfere unde aceste valori sunt respectate cu strictețe!

Igor Dodon depune eforturi pentru a anula Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, dar cât timp va exista un Guvern pro-european nu îi va reuși acest lucru.
Viziunile sale diferă foarte mult față de cele ale Guvernului Filip.

Republica Moldova a parcurs un drum greu pentru a fi mai aproape de Uniunea Europeană.
Trebuie să recunoaștem că pentru continuarea drumului european Partidul Democrat a depus un efort foarte mare și nu a cedat manipulărilor și acuzațiilor nefondate.
La fel și Partidul Liberal a conștientizat la timp că trebuie să contribuie la continuarea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, dar unicul partid care a cedat și a refuzat să creeze un viitor european pentru cetățeni este Partidul Liberal Democrat.

Sunt sigur că Igor Dodon nu va ceda și va continua să creeze obstacole Guvernului și Parlamentului.

Pînă în acest moment a demonstrat că își merită pe deplin demisia!

Nu am fost pregătiți să înfrutăm forța pro-rusă și s-a făcut o greșeală mare când s-a decis ca președintele să fie ales de popor.
Andrei Năstase și Maia Sandu sunt autorii acestei greșeli, deoarece ei au fost conștienți că nu îl vor putea învinge pe Dodon.
Au participat la crearea acestei greșeli, deoarece au știut că Igor Dodon va crea instabilitate și va opta pentru Alegeri Parlamentare anticipate!

Eu  vreau să rămân în Moldova, pentru că noi tinerii suntem viitorul țării și doar noi suntem resursa principală de care dispune Moldova!

Eu cred în Guvernul Filip și sunt sigur că va face față obstacolelor și instabilității create de așa zisul Președinte Igor Dodon!

Consider că Igor Dodon este un eșec pentru Republica Moldova!

Comentarii