Igor Dodon ameninţă cetăţenii:"eu am organizat 450 de proteste".

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Igor Dodon a ţinut să ameninţe tinerii care au ieşit nemulţumiţi în stradă pentru a cere anularea alegerilor fraudate şi le-a adresat un mesaj dur: „Nu vă jucați cu focul. Eu am organizat 450 de proteste în ultimii patru ani”.

Deşi se pare că democraţia i-a priit şi a reuşit să organizeze 450 de proteste în stradă, fără ca nimeni să îl acuze de nimic, iată că odată ajuns la putere manifestaţiile stradale nu mai sunt permise. Asta o putem numi „măsura lui Dodon”.

Este vorba de aceeaşi măsură folosită când spus că „referendumul de separare a Crimeii a fost legală pentru că s-a petrecut pe timp de război”.

Dar observ că mulţi analişti au uitat să menţioneze că practic prin această afirmaţie Igor Dodon şi-a ameninţat proprii cetăţeni, aşa cum a făcut şi Ion Iliescu în România anilor mineriadelor.

Dar eu mă întreb: Igor Dodon a avut autorizate 450 de proteste în toţi aceşti ani? Igor Dodon a organizat practic toate protestele din ultimii ani, căci nici aşa nu ies 450? O fi Igor Dodon un preşedinte mincinos, dincolo de preşedinte impus prin fraudă?

Igor Dodon  instigă la ură şi doreşte a folosi mijloace mafioate, ilegitime şi de forţă pentru a opri manifestarea democratică a tinerilor.

Deja obţinem mostre din „puternica” autoritate a şefului de stat impus ilegal.

sursa: www.agora.md
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole