Who is Hui? Sau de ce opoziția nu mai primește laik-uri.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cei de la Platforma DA întotdeauna au fost pentru bunăstarea țării și a cetățenilor. Pentru asta domnul Viorel Țopa, În anul 2000 și-a tras 49 la sută din acțiunile companiei de stat Air Moldova. Ca să preia ceva experiență de la germani, frații Topa și-au deschis niște business-uri în Deutschland și net-net dar și-au tras și un post TV (JTV) care fără de mare intimidare, dar face reclamă mafiotului Renato Usatîi. Banii nu put. De ce și nu?

Și poate că ar crede cineva în schelălăitul lui Cheianu despre cum marele soare Andrei Nastase este intimidat încît se căca pe dânsu, poate ca ar crede cineva precum că Maia Sandu este așa de simpatică și nevinovată încît nici nu a observat că a făcut parte din PLDM și mai și a fost ministru în guvernul Filat. Poate ar merge ceva, însă lumea mai și ține minte că acest Cheianu care primește 5 mii de eurași lunar este un mincinos care mai nu-l zeifica pe Filat, cîndva, rupea cămașa în piept de bucuria ca cineva de la PLDM a scris volume întregi despre crimele comunismului. Dar totul se ruinase, și Cheianu a fost nevoit să se reprofileze, ce și ia reușit extraordinar de bine, 5 mii de euro lunar nu-i chiar așa de rău.

Nu este pentru nimeni de mirare dacă este numit de către vre-un platformist drept lepădătură și curvă plahotniucistă, dacă cumva nu susții sau nu ești deacord cu “înalt-prea-invațările” lui Năstase. Si iată că această carmă s-a “prăbușit” asupra lui Nicolae Negru, asupra acestui “cretin împuțit” care și-a permis să se ducă la Moldova1 și să critice “marea opoziție”.

Dar, istoria asta este veche deja. În afară de mici dejunuri, niorlăiturile lui Cheianu și ipocriziile Maiei Sandu, nu prea au ce să propună.

Comentarii