Hoții strigă: Prindeți hoții!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pe cât sunt de mincinoși, pe atât sunt și de populiști unii ”politicieni” din Republica Moldova. Aici mă refer la ultimele declarații a domnului Stanislav Pavlovschi, care a declarat umrătoarele ” 2018 ne-ar putea da o șansă istorică să facem așa, ca politicienii să lucreze pentru popor, dar nu poporul să dea ultimul leuț ca pretinșii politicieni să ducă o viață de lux”.

Nici nu vreau să-mi imaginez ce s-ar întâmpla în Moldova odată ce domnul Pavlovschi împreună cu alt de Andrei Năstase ar ajunge la Guvernare.
Stanislav Pavlovschi, membru al Platformei „DA”, are două apartamente în Chişinău. Unul este pe strada Mihail Sadoveanu cu o suprafață de 85 de metri pătrați, unde este înregistrat cabinetul său de avocat, iar altul, cu o suprafaţă de 78 de metri pătraţi, pe strada Ion Creangă, procurat la începutul  anului 2015. Coincidență sau nu, dar anume în anul 2015 a fost format PPDA, prin redenumirea unei formaţiuni deja existente — Partidul Forţa Poporului.
Un alt lucru înteresant sunt criticile pe care le aduce dl. Stanislav Pavlovschi instituțiilor de drept din Moldova și nu în ultimul rând impotenței celor de la Ministerului Justiției din Moldova. Tatiana Tverdun-Pavlovschi, una dintre fiicele lui Pavlovschi, este angajată la Ministerul Justiţiei, în calitate de consultant, din aprilie 2013. Conform declaraţiei sale cu privire la venituri şi proprietate, împreună cu soţul său deţin câteva hectare de teren agricol, două apartamente şi două case de locuit, de 53 şi 73 m. p. Aceasta mai indica în declaraţia sa din 2013 şi un automobil Audi A4.  Uimitoare coincidență și aici, anume în 2013 dna. Tatiana se face cu mașină anume în același an în care începe serviciul la Ministerul Justiției.

Andrei Năstase liderul Partidului Demnitate și Adevăr, care fiind departe de o funcție de stata deja primește bani de la stat și totodată și mai ia din buzunarele contribuabililor. Chiar dacă a declarat că niciodată nu a avut treabă cu banul public, a uitat ce a declarat la începutul emisiunii Alb&Negru că primește 11.000 lei lunar de la stat. DA! De la acel ”stat capturat”.
Și dacă tot dl.Pavlovschi vorbea despre ultimul leuț, al cetățenilor, păi eu revin la această temă cu mare plăcere. În timpul protestelor cei din PPDA au începăut colectarea banilor. La un moment dat, liderii Platformei DA se lăudau că au colectat jumătate de million de lei, iar că oamenii le aduceau zilnic produse alimentare. Unde o fi dispărut acești bani? De ce aceștea nu au fost declarați în raportul anual al partidului? La ultima întrebare nu pot să răspund, dar îndata după colectarea banilor el sa afișat în satul Elizaveta cu un bolid de milioane.

Chiar dacă sunt departe de a ajunge la Guvernare, având 1% în sondajele realizate de foștii colegi ai Maiei Sandu, membrii și liderii PPDA deja se hrănesc pe banii noștri.
Domnule Pavlovschi, pentru a face dreptate cu adevărat, primul om care trebuie să ajungă pe mâna oamenilor trebuie să fie șeful dumneavoastră.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole