Hadârcă, antiromânul…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cel care s-a strecurat (prin 2008) în fruntea unui partid unionist şi care recent l-a părăsit sub pretextul atitudinii dictatoriale a preşedintelui, şi-a dat arama pe faţă.

Acum o săptămână, Hadârcă a vociferat – declarațiile unioniste ale președintelui Băsescu au picat într-un moment total nepotrivit.

În continuare, acesta a menționat cum vede el apropierea dintre cele două state și a cerut ca politicienii să vorbească mai puțin și să realizeze mai multe lucruri în acest sens.

Acum mă întreb: Oare ce-o fi făcut insul atât de important (şi concret) în respectivul sens, al Unirii?

Vă spun – Nimic!

Acest parazit s-a folosit de naivitatea unora, pentru a ajunge în parlament şi a submina orice acţiune cu conotaţie unionistă. În plus, locul călduţ de deputat l-a transformat peste noapte într-un mare statalist. Nu m-aş mira, dacă mâine-poimâine ar renunţa şi la Limba Română (urmându-l pe Lupu şi Diacov).

Aşadar, mi-a fost confirmată încă o dată ipoteza că – indivizii moldoveni, fie ei unionişti până-n măduva spinării, odată cu intrarea în politica mare, în special parlament şi guvern, devin antiromâni (antiunionişti).

P.S. Oare lui Guţu nu-i pare rău pentru sesizarea depusă la CC privind art. 13 din Constituţie?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole