GURĂ DE LUP, OBRAZ DE PORC

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Gură de lup(u), obraz de porc (nici de mistreț măcar) și pântece de iapă – iată ce-i trebuie unui porcuror-general în moldova.

Acum, când întreg cartelul PD-L (despre care am scris încă în 2011) a fost asmuțit să latre în cor:
– Ba despre diploma falsă (punând = cu scandalul zubco);
– Ba despre Usatâi (care chiar că trebuie demis, pentru că n-am auzit nici un cuvânt de bine de la nici un medic, dar prea suspect e că doamnele de fier PD-L-iste au luat apă în gură referitor la zubco, ca și toți deputații de altfel) despre care bubuie continuu holdingul mediatic controlat de cartel;
– Iar fuckătorii de știri și de opinie intoxică opinia publică cu agende false, trebuie să răspundem la unele întrebări simple:

– Cum poate o instituție cu o credibilitate = 0, în frunte cu un porcuror (care se autotrimite în concediu) să rămână condusă în continuare de acest zubco, care așa și n-a mai ieșit din tufari (ba chiar și declarația proprie n-a scris-o)?
– De ce instituția, care nu a rezolvat nici un caz răsunător în 3 ani (7 aprilie, atacurile raider de anul trecut – 4 bănci + ASITO, omorul lui Vadim Pisari ș.a.), acum demonstrează diaree acută de dosare?
– Putem să credem într-o instituție nereformată, în care o mână spală pe alta (Consiliul procurorilor acceptă autosuspendarea, apoi nu vede nimic ieșit din comun în participarea procurorilor și judecătorilor la o VIP-vânătoare)?

După ce răspundem la aceste întrebări, trebuie să luăm o poziție.
Aici experții juriști să facă o pauză, pentru că poziția juriștilor într-o țară unde nu există justiție, chiar nu mai interesează. După ce reformăm justiția, mai vedem.
Experții politici cu veșnica lor mantră: pe de o parte/ pe de altă parte – tot.

Poziția trebuie să fie simplă – una civică.
Fără echivoc.
Sunteți CU porcurorul sau CONTRA.
Punct.

În rest, nu mă interesează cum și când va fi demis – mâine, cum zic comuniștii sau marți, cum zice Filat.
Dacă nu i-a ajuns obraz să scrie cererea singur, trebuie demis. Urgent.
Și cu voturile cui – tot nu mă interesează.
Să-i intereseze pe alegători.
Cine-i cu obrazul de porc…

Comentarii