Gardul de la Parlament – motiv de chemare la proteste! PAScuDA și PLDM în acțiune.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Se spune că televiziunea este pentru a ne spăla pe creier pe toţi, dar se pare că Internetul este pentru a elimina orice ultimă rezistenţă.

 Deoarece sunt activ pe rețelele de socializare, în ultima perioadă, tot mai mult observ că armata de trolli PAScuDA și în general membrii alianței PAS-PPPDA-PLDM, promovează poze și mesaje cu noul gard construit la Parlament. Dacă ar fi doar o critică constructivă, cred că i-aș înțelege, însă mesajele lor îndeamnă la proteste și violențe: chipurile gardul îî izolează de legislativ, iar ca exemplu pot menționa cel mai ridicol model, pe deputata PLDM, cea care timp de două mandate nu a înaintat nici un proiect de lege, Maria Ciobanu. Astfel de exemple sunt zeci, iar distribuiri – sute.  Se pare că la noi prostia se promovează!


Cei care la fel urmăresc cel puțin facebook-ul, mă vor înțelege perfect despre ce vorbesc!


Din motiv că arată grețos toate aceste mesaje propagandistice și nu sunt de acord că un gard poate izola cetățeanul de legislativ, aș vrea să arăt câteva edificii de peste hotare, acolo unde gardul nu reprezintă motiv de proteste și violențe.

PARLAMENT ITALIA – n-am găsit o poză mai calitativă, însă nu este nevoie de capacități supraomenești pentru a observa gardul.
Italia, parlament, Moldova, protest, PAS, PPDA, Chisinau

 PARLAMENT FRANȚA – în cazul dat cred că nu mai este nevoie de descriere.Franta, Moldova, protest, Chisinau, parlament, protest
PARLAMENT ROMÂNIA – frații de peste Prut la fel nu se prea arată deranjați de gardul care chipurile îi izolează de aleșii poporului.
Romania, Moldova, Chisinau, protest
PARLAMENT BELGIA – înălțimea acestui gard cred că s-a decis după ce s-a aflat că bărbații belgieni sunt pe locul al doilea din lume ca cei mai înalți.

PARLAMENT IRLANDA – sper să nu-mi zică cineva că gardul din jurul parlamentului irlandez este făcut din motiv că pe absolut fiecare stradă din Dublin există cel puțin un pub.

PARLAMENT CANADA – în cazul dat am decis să arăt frumoasa poartă de la parlamentul canadian, deoarece gardul este obișnuit – ca la gospodari…
Canada, diaspora, Moldova, Chisinau, protest, PAS, PPDA, Maia Sandu, Nastase

Am inclus în această listă doar câteva exemple, care arată expres că minciunile promovate de opoziția de la Chișinău n-au limite. Nu prea înțeleg cum cetățenii statelor menționate mai sus pot accepta acest gard, iar elita globului – moldoveanul, se arată deranjat. -De cine se tem deputații din parlamentele menționate??? -Cum își permit ei așa crimă?

Acest subiect este pentru a manipula societatea și pentru a chema cât mai mulți oameni la flash-moburile prostești organizate de oligarhii Țopa și Ablyazov, iar o bună parte de cetățeni așa și n-au conștientizat că sunt folosiți în interese politice, chiar dacă PAScuDA vorbesc despre protest apolitic.

P.S. Curând vom avea alegeri în baza sistemului mixt și 51 de deputați vor fi aleși direct de cetățeni. Atunci se vor scoate barierile dintre cetățean și deputat, iar gardul niciodată nu va împiedica acest fapt.

  #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole