Fugarul Usatii si turista Maia Sandu cheama la proteste, in timp cei ei sunt peste hotare

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ce ne facem noi fara jurnalistii independenti? Nu am putea face nici un pas, ca ei ne ghideaza in tot si in toate. Iata de exemplu azi, cel mai independent jurnalist din Moldova, Natalia Morari a pus o poza acum 11 minute, precum ca sunt blocati impreuna cu Alexandru Machedon si Maia Sandu in aeroportul din Polonia. Si fac aluzie la faptul ca Plahotniuc le-a blocat caile aeriene, pentru ca nu cumva Maia Sandu sa ajunga in Chisinau si sa faca vreo postare pe facebook, de parca din aeroport nu poate face postarea.

Intr-adevar, in aeroport o fi wi-fi sau mai stiu eu ce, abilitatile Maiei Sandu sunt intr-atat de bine dezvoltate in ale postatului pe facebook ca timp de 10 minute a facut tocmai doua postari. La prima vedere, ce este rau in faptul ca un politician s-a scapat la postari pe facebook, si-a facut omul pagina, are tot dreptul sa posteze pe ea. Dar ma uit atent eu la postarea asta, si cand colo vad ca Maia Sandu cheama la mobilizare generala in fata Parlamentului. Fiti atenti la formulare: Societatea civila NE cheama sa ne mobilizam in fata Parlamentului si sa ne aratam nemultumirea. Evenimentul dupa cum veti putea vedea intr-o imagine ce o voi atasa mai jos, este preconizat la ora 15:00. Ora 15:00? Ia stati putin, ca eu ceva nu inteleg, Maia Sandu impreuna cu prietena ei Morari se afla in Polonia, aeroportul este blocat, oare cum o sa ajunga ea in 20 de minute din Varsovia pina in Chisinau? Si un mic apropo, avionul trebuia sa porneasca la ora 14.45, in Chisinau avea sa ajunga la ora 15.35, nici chiar daca pornirea era la timp, Maia Sandu nu avea sa fie prezenta la manifestatie, este un show, doar ca foarte prost pregatit.

Ahh da, am o revelatie! Maia Sandu nu degeaba prieteneste atat de bine cu Renato Usatii, cred ca a primit ceva lectii de la acesta. Cred ca din neavand ce face, Renato Usatii organizeaza traininguri la teme de genul „Cum sa prostesti multimea prin Skype”, sau poate „Cum sa conduc un oras, tara de la distanta”. Explicatii ar fi multe, dar totusi intrebarea aceasta nu ma lasa, Maia Sandu ne invita la o manifestatie la care ea nici nu va fi prezenta, cel fel de lider popular, ce fel de opozitionar este dumneaei daca nici la manifestatii nu iese? Oameni buni, nu vi se pare ca sunteti prostiti?

Scriind acest articol, mi-a venit notificare pe facebook, ca Renato Usatii a chemat si el oamenii in mod urgent in fata Parlamentului la proteste. Ce interesanta combinatie se primeste, Maia Sandu de la Varsovia si Renato Usatii de la Moscova cheama lumea sa protesteze la Chisinau. Cum va pare un asa cocktail? Dupa parerea mea, este cel putin nostim.

P.S. de fiecare dată când se reține un zbor, atunci undeva se votează vreun proiect de lege 😀

1.

2.

3.

4.

P.P.S: 1. Postarea Maiei Sandu unde ne cheama la proteste

2. Natalia Morari spune ca sunt blocati in aeroportul din Varsovia impreuna cu Maia Sandu.

3. Apelul lui Usatii, chemarea acestuia una similara cu a Maiei Sandu de a merge spre cladirea Parlamentului.

4. Dovada ca avionul ar fi ajuns la ora 15.35 la Chisinau.

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile...

Ultimele articole