Fugarii politici din Parlament

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi două partide și-au arătat adevărata lor față.

În campaniile electorale de pînă acum, PL și PLDM au tot cerșit votul alegătorului naiv, promițîndu-i Integrare Europeană.

PL a fost și mai darnic decît PLDM, el promitea și Reunirea cu Patria-Mamă.

La pachet.

Darnic a devenit de două  săptămîni și PLDM-ul, care a jurat și el pe fotografia fondatorului său, Filat, că vrea să realizeze ceea ce n-a realizat nici Ghimpu cu Dorin și toată șaica lor.

Unirea, Reunirea, RăsUnirea!

Povești de adormit copiii… maturi!

Astăzi PL și PLDM au fugit din Parlament, oameni buni, de frica EuroIntegrării, mai bine zis: de frica celor care conduc aceste partide.

Au fugit ca dracul de tămîie, cînd au înțeles că NU trebuie să voteze pentru inițiativa PDM-ului și a PPEM-ului, care, de fapt, este și inițiativa a peste jumătate din populația Republicii Moldova.

Privind la fugarii din cele două partide pseudoeuropene, președintele Parlamentului, Candu, a declarat: ” În sfîrșit vedem Alianța antieuropeană formată în legislativul Moldovei”.

13 deputați PL și PLDM+ deputații din PSRM și PCRM și-au dat arama pe față.

Ce bucurie imensă a fost azi la Kremlin!

Și la FSB!
Dl Roșca, alias Călăuza, are umași devotați în Serviciul de Securitate al mareșalului Putin.

Oare întîmplător unii dintre cei 13 deputați ce-au fugit azi din Parlament  sunt foști activiști și deputați ai FPM-ului  și ai PPCD-ului, condus de FSB, prin Roșca, din 1990 pînă în 2009?

Iată Eroii antiintegrării europene, ce s-au adăugat comuniștilor și socialiștilor de mai demult: Pistrinciuc, Cobzac, Țap, Ciobanu,  Deliu, Casian, Vlas, Carp, Cosoi, Boțan, Bejan, Apostol și Ghimpu.

Cei, care prin această fugă au scuipat în alegătorii care i-au mandatat să voteze Unirea cu Europa și cu Patria-Mamă!

Iar ei, în schimb, au bătut palma cu Voronin și cu Dodon, al căror mortar ori beton este Putin!

Important e că nici opoziția de carton nu este mai brează decît aceștia. Atît PAS, cît și PPDA au declarat ferm că NU susțin includerea Vectorului European în Constituția Republicii Moldova.

Și atunci să nu aibă dreptate Anatol Țăranu? Cel care i-a prevenit pe liberali încă săptămîna trecută, cînd a profețit așa: ” Dacă PL și PLDM nu vor vota EuroIntegrarea în Constituție atunci PDM-ul va rămîne UNICUL partid Pro Moldova și Pro UE în campania electorală din 2019 și după.”

Privind la fuga rușinoasă a celor 13 deputați liberali și nedemocrați din Parlament nu putem decît să conchidem un lucru, esențial pentru politica și existența acestui petec de pămînt românesc și european, vitregit și de străini, și de cozile de topor autohtone: NKVD-ul n-a murit! El a devenit KGB. KGB-ul n-a murit! El a devenit FSB, iar Agentura lor trăiește, bine spasibo, în continuare.

Doar că uneori mai trebuie să se și deconspire, spălînd putina din Parlament.

La ordinul direct al lui Vladimir Vladimirovici Putin!

Pentru care foști NKVD-iști, foști KGB-iști, foști FSB-iști nu există!

Ci numai Novicioc, Novicioc, Novicioc…

Bravo, Fugarilor!

Voronin spre voi azi se uită și rîdeeeeeee…

Imagini pentru Ghimpu, Voronin, Dodon si Deliu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole