Frați români, alegeți pentru Unire!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

La Alegerile Prezidențiale din 2 noiembrie eu voi alege pentru Unire, voi alege pentru candidatul care susține Unirea cel două maluri de Prut.

Unirea României cu Republica Moldova, grație alegerii pe care o vom face noi în ziua de 2 noiembrie, în foarte scurt timp poate deveni realitate . Unirea pământurilor noastre este o necesitate stringentă, o necesitate vitală pentru noi. Ceea ce se întâmplă în mediul politic din RM, vorbește despre o implicare irefutabilă a Fedarației Ruse întru racolarea politicienilor autohtoni, precum sunt Dodon, Usatâi sau Formuzal care să zădărnicească aspirațiile unioniste și europene ale țării noastre.

Bandiții și trădătorii care ne-au condus țara în ultimele decenii ne-au furat visele, ne-au furat speranțele. Din cauza hoției pe care au cultivat-o ei, în pofida apropierii țării noastre de UE, apropiere mai mult verbală și mai puțin faptică, am fugit de acasă printre străini. Nu doar eu, ci și alte sute de mii de conaționali. Am fugit nu doar din cauza sărăciei. Ci și a corupției. A banditismului. A tâlharilor care mimează implementarea reformelor. A cumetrismului. A judecătorilor care fac dreptate hoților. A lichelelor de genul lui Dodon și Usatâi. Am fugit de marii europeniști Filat și Plahotniuc care au dăruit Rusiei Aeroportul Internațional Chișinău și Banca de Economii. Am fugit dintr-o țară care nu are viitor.

Viitorul nostru este doar alături de România. Avem nevoie de un Președinte Român care să lupte pentru Reunire, care să înfrunte dodoniștii de la Chișinău pentru că noi, societatea civilă, de mai mulți ani dispersată prin lume, nu mai avem forța necesară ca să-i silim pe diriguitori să înfăptuiască fireasca Reunire.

Dragi conaționali care locuiți și munciți la Londra, veniți să votați! Votați un Președinte Român care să aibă grijă și de Republica Moldova.

La Londra vor fi deschise trei secții de votare. Votați, pentru că Alegerile Prezidențiale din România din 2 noiembrie sunt la fel de importante precum sunt alegerile din 30 noiembrie din RM.

1. Adresa: Institutul Cultural Român la Londra, Belgrave Square, SW1 X8PH, Londra, UK

2. Adresa: 344 Kensington High Street, W14 8 NS

3. Adresa: Brent Civic Centre, Engineers Way, Wembley, HA9 O FJ, Londra

 

Comentarii