Foto/video:O fi Mihai Ghimpu oportunist și fariseu dar nicidecum unionist

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mihai Ghimpu, un pseudounionist face postări sponsorizate prin care încearcă cumva să obțină un capital politic din declarațiile de Unire semnate de către aleșii locali din peste 100 de localități.

Vreau să amintesc un lucru, declarațiile de Unire au început a fi semnate doar după ce Ghimpu și partidul lui plin de farisei a ieșit de la guvernare, adică a fost înlăturat de acolo. Timp de 8 ani, din 2009 pînă în 2017 Ghimpu nu a mișcat din deget pentru Unire, a făcut alianțe cu comuniștii, oamenii protejați de el au purtat lenta sfântului Gheorghe, a spus în interviu pentru Komsomolskaya Pravda că Unirea e imposibilă. De unionism își aducea aminte doar de alegeri, când era nevoie să obțină voturi, iar in restul zilelor prefera să tacă, să reducă la tăcere unioniștii și orice vorbe despre Unire și unionism.

Dar mai bine să vă convingeți singuri, mai jos video tare convingătoare.

 

 

PL-ista Zotea în uniformă sovietică

Dorin Chirtoacă cu panglica sfântului Gheorghe în piept

Mihai Ghimpu minciunos, fariseu, fățarnic, orice este numai unionist nu.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile...

Ultimele articole