(FOTO) CENZURĂ PE PAGINA MAIEI SANDU – REACȚIILE INCOMODE ȘI COMENTARIILE SUNT ȘTERSE!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 Acolo unde filtrele nu mai lucrează, s-a activat cenzura. Vorbesc despre filtrele populiste ale Maiei Sandu, pe care le trec toți martorii lui Filat sau oamenii de încredere ai lui Dodon.  Nume schimbate, donații ascunse, iar acum și comentarii șterse.
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu le promite profesorilor din Republica Moldova că va majora salariile cu minim 50% dacă Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) va veni la guvernare.
Această promisiune ridicolă și populistă n-a rămas fără reacții din partea societății și dacă trollii PAS au lins această declarație sub formă de postare pe facebook, atunci oamenii de rând și-au amintit că duduia a fost ministră a Educației, dar cât timp a deținut această funcție ea nu a reușit să le mărească salariile la profesori cu 50 la sută, în schimb a izbutit să închidă zeci de școli.
Pentru că Maia Sandu nu respectă cetățeanul și a rămas deranjată de reacțiile moldovenilor, aceasta a decis să șteargă mai mult de jumătate din comentarii.
Maia Sandu, PAS, protest, 26 august, Chisinau, moldova, PPDA, facebook
Peste 30 de comentarii au fost șterse de la o singură postare și cel mai probabil, moldovenii care s-au ales cu părerile aruncate la gunoi, au fost și blocați, pentru ca să nu mai poată scrie adevăr pe pagina mironosiței, așa cum am fost blocat și eu anterior. Totuși, câteva păreri au fost lăsate, cel mai probabil din motiv că armata de trolli PAS a reușit să le de-a replici neargumentate și agresive. Și dacă cineva va spune că Maia Sandu a blocat comentariile scrise de profile false de exemplu, atunci puteți verifica și singur cât de reali sunt oamenii care au comentat și cine sunt ei. De exemplu, Vasile Calmațui este un moldovean din diaspora, este un moldovean stabilit de mai mulți ani la Paris. Păi cum vine acum treaba cu diaspora susține PAS-ul sau că moldovenii din diaspora au mereu dreptate? Sau dreptate au în viziunea PAS cu DA doar când aceștia critică guvernarea, dar iată când adresează întrebări Maiei Sandu, sunt automat blocați.

Societatea e săturată de populisme și promisiuni electorale, iar așa-zișii lideri politici, pentru a camufla acest adevăr au trecut la cenzură. Și poate că Maia Sandu va continua să șteargă comentariile și va spăla podelele cu părerile moldovenilor, însă în ziua alegerilor va fi vizibil efectul bumerangului, atunci când în dreptul PAS vor pune ștampila doar cei care se lasă înduplecați de populisme. Să nu uităm că printre cei care promiteau salarii de 500 de euro peste noapte au fost doar comuniștii lui Voronin, echipa lui Urecheanu și iată fosilele din PLDM care acum se regăsesc în PAS.

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole