(FOTO) Centrul de Jurnalism sau Centrul de PROPAGANDĂ? Cornelia Cozonac distribuie postările TROLLILOR din ACUM!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Deci scriam anterior despre ”libertatea” presei și a ONG-urilor care fac spume la gură că n-au acces cei de la JurnalTV si TV8 în sediul PDM dar tac când Năstase agresează verbal și fizic jurnaliști, sau când Maia limitează accesul celor de la Prime la conferința PAS.  (vezi aici) De data aceasta, dându-și macazul pe față, a ajuns cu oiștea-n gard președintele CIJM, Cornelia Cozonac.

Probabil Cornelia a uitat că pe lângă talibanii care sunt gata să asalteze instituții la comandă mai sunt și oameni adecvați care n-au uitat încă cu ce ar trebui să se ocupe un ONG și a decis să distribuie postarea unui TROLL #ACUMist developat încă în 2018.

Numele adevărat al acestui troll este Andrei Petică și este originar din Dubăsari, Molovata Nouă. Chiar dacă furtul identității a fost descoperit și scandalul a trecut Prutul, ajungând până la Cristi Nistor, căruia i-a fost furată identitatea, trollul opoziției a ignorat.

”Pentru că lucrurile au depășit limita bunului simț, pentru că problema poate fi deja pusă vizavi de integritatea mea, la o eventuală vizită în Moldova și pentru că la somațiile oamenilor internautul nu a vrut să schimbe poza, declarând cu batjocură și tupeu că datorită lui am ajuns cunoscut în Moldova, am făcut deja demersurile legale pentru o lămurire a problemei în instanță”, a conchis Cristi Nistor.

Puteți vedea în comentariile sub postare că nu sunt eu unicul profund dezgustat de ceea ce am văzut. Cu toate acestea, postarea stă 7 ore pe facebook.

Probabil o să primesc reproșuri că vezi, este un atac la independența presei. Și totuși, mie-mi este foarte interesant dacă finanțatorii lor cunosc și sunt de acord că cei de la CIJM fac partizanat politic în loc să dezvolte ceva în Republica Moldova.

Cu Soros e clar, că ăia finanțează toată rețeaua de onguri de opoziție, dar nu prea cred că ”unicef” , Ambasada SUA sau Ministerul Afacerilor Externe a Norvegiei ar fi de acord cu asta.

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉