Filatelionul

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Inspirat de peste Prut. Vanghelionul…

Chiar îmi pusei întrebarea, în ultima zi a precedentului an, cum se va manifesta autodeclaratul politician N1 al acestui stat. Avem preşedinte de stat, avem preşedinte de parlament, de ce tocmai premierul să se găsească să felicite “norodul” din PMAN?

Unii ar zice că preşedintele statului s-a dat tare şi mare la răscrucea anilor pe micile/marile ecrane ale tv-urilor, Lupu s-a mulţumit felicitându-ne de la tribuna parlamentului, iar faptul că scena pentru sărbătorile de iarnă este imobilizată în faţa Guvernului, îi dă dreptul primordial lui Filat.

Lasă-i să zică. Eu am părerea mea!

Părere ce se rezumă la gândul – oare de câte ori şi-a felicitat poporul în seara de revelion, de pe scena respectivă, cel mai longeviv premier al Moldovei, Tarlev? Oare pe-atunci scena nu-i aparţinea Guvernului? Ba da, dar pe-atunci politicianul N1 era… Voronin.

Deci, ca să nu vă plictisesc mai mult, vă intrig cu – care-i diferenţa dintre Voronin şi Filat?

P.S. Despre contrabandă nu vorbim aici…

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole