Filat şantajează şi constrânge politic

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Asta a declarat preşedintele adunării populare din Găgăuzia, Constantinov. Conform acestuia, Filat  l-ar fi constrâns să adere la PLDM. Nu că ar fi avut mare nevoie de politicieni în partidul său, ci mai degrabă pentru bani, Constantinov fiind un prosper om de afaceri din regiune.

În ultimul timp, există tot mai multe zvonuri, precum că PLDM şi-ar cumpara membrii de partid. În special primari. Pe toţi i-a cumparat – de la 5000 euro în sus. Există însă şi primari, carora pldm-iştii le-au promis 15000 euro, dacă vin in partidul lor. Pe cei care nu acceptă să fie cumpăraţi, fiscul ii înăduşă cu controale, amenzi şi blocarea conturilor.

Prin urmare, cazul lui Constantinov reflectă doar un strop din realitatea actuală din ţară, iar rezultatele interceptărilor confirmă încă o dată faţa adevărată a oamenilor lui Filat.

P.S. Jos Filat…

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole