Filat – pe urmele lui Roşca?!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Acum aproape 10 ani, răsuna întreaga Europă de marea măgărie a lui Roşca, care s-a dat cu comuniştii, votându-l pe Voronin pentru un al doilea mandat la preşedinţie.

Şi, cu cât mai înverşunat fusese respectivul (Roşca) faţă de regimul Voronin, cu atât această trădare, respectiv ură din partea cetăţenilor, a fost pe măsură.

Rezultatul? Roşca a devenit un cadavru politic…

Anul 2015 pare că aduce în prin plan un alt atare personaj politic. Este vorba de fostul mare anticomunist Filat. De fapt, anticomunist e de prin 2009, că în 2005 a fost şi el în tagma lui Roşca, doar că atunci el avea “ciocul mic”, fiind sub poala şi la cheremul lui Diacov.

Acum însă, când şi-a înjghebat un ditamai partid, orice conlucrare cu comuniştii ar trebui să i se pună în cârcă.

Însă nuştiu cum se face, că în 2005 Roşca a fost declarat trădător, drept urmare votului dat comuniştilor, pe când în 2015 votul dat de Filat alături de comunişti pare unul salvator.

Bine, o să mă contraziceţi că acum Voronin e cel care oferă lui Filat voturile. Cum n-ai da însă, votul alături de comunişti are doar iz de trădare, chiar dacă ai tu puterea în mâini. Mai ales când ai strigat sus şi tare:

Moldova fără comunişti! Moldova fără Voronin!

Aşadar, oameni buni, istoria se repetă – după 10 ani avem un nou trădător – Măria Sa, Filat!

 

P.S. La alde Lupu şi Plahotniuc nu mă refer deloc, deoarece aştia au în sânge virusul comunist, că doar s-au “născut” cu el…

Imagine: flux.md

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole