Filat ne-a dat un nou 13 februarie! Un singur pas pînă la alegeri anticipate !

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Putem spune că azi este 13 februarie, ora 13. Filat a dat o noua lovitură ţării. El şi PLDM, alături de PCRM au votat demiterea lui Marian Lupu din funcţia de Preşedinte al Parlamentului, ceea ce poate duce la dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate!

Probabil că PLDM a căzut în cursa întinsă de PCRM. Pare a fi incredibil cum PLDM nu a inutuit ce urmează. Sau poate Filat asta a şi vrut, alegeri anticipate. Numai că scorul pe care îl are în sondaje ar fi trebuit să-l liniştească.

Este clar că în caz de alegeri anticipate, PCRM iese învingător, însă nu cred că o să obţină majoritatea, astfel încît să formeze de unul singur Guvernul. PDM şi PL categoric cred că nu vor merge într-o alianţă cu comuniştii. Deci rămîne ca PLDM şi PCRM să formeze viitoarea guvernare.

Păcat că din urma acestor jocuri politice murdare ale deputaţilor PLDM şi PCRM, au de suferit cetăţenii, are de suferit Republica Moldova, iar visul European rămîne a fi doar un vis, tot mai greu de realizat.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole