Filat începe să devină mai mârșav decât Voronin

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sa o luam de la capat. Pe vremea comunistilor se intentau dosare penale pentru a hartui oamenii simpli si pe cei cu afaceri. Miza era sa scoata bani din oameni si sa puna mana pe cele mai profitabile companii. Exemple sunt multe si cei care au suferit din cauza utilizarii institutiilor de stat in aceste scopuri tin minte prin ce au trecut.

Suntem in anul 2014, la cinci ani dupa ce regimul lui Voronin a fost desfigurat. Am crezut cu totii ca am pus la guvernare oameni care vor lasa ca democratia si bunul simt sa guverneze. Nu a fost sa fie. Ne trezim ca Filat pune Politia sa cerceteze rudele politicienilor si sa-i intimideze prin diferite dosare penale, deschise, evident, la comanda.

Asa este si cazul lui Chirtoaca, a carui rude sunt suspectate de evaziune fiscala si casele lor sunt perchezitionate in cel mai barbar mod. Se intampla tocmai in campania electorala, desi se stie ca fratele Primarului presteaza servicii publicitare de cand Chisinaul este sub conducerea PL.

Dupa ziua de ieri, cand am aflat despre raiderul asupra Vocei Basarabiei, astazi aflam si din gura lui Ghimpu despre cum politistii au scotocit prin casa parintilor lui Dorin Chirtoaca. Urât!

Anterior am tot cerut sa avem un DNA romanesc, dar aceasta nu inseamna sa fie perchezitii la comanda politica. Ghimpu are dreptate, sa ajungi sa faci perchezitie in casa parintilor lui Chirtoaca este josnic, o murdarie politica.

Ne-am intors in anii de guvernare comunista, cand politistii dau peste noi in casa si ne cauta incalcari de lege pentru a pune la baza rafuielii politice.

Filat depaseste deja orice limite utilizand institutiile statului in rezolvarea problemelor sale legate de politica.

Ghimpu are dreptate. Oamenii de afaceri sunt din nou asupriti de masinariile meschine bugetate de stat. Cu parare de rau, reprezentantii UE se fac ca nu vad si accepta totul, tacit.

A fost Voronin marsav, dar cel care-l inlocuieste este deja si mai marsav. Stim despre indicatiile prin telefon date lui Recean, vedem ca nu au incetat nici acum. Trist.

P.S. Filat l-a starnit acum si mai tare pe Ghimpu. Sper ca Impartul Verde va fi doborat, la fel cum a fost dat jos si Imparatul Rosu.

#Inainte spre un viitor oligarh, sub controlul lui Filat!

Comentarii