Filat i-a dat cu vâsla de stejar în cap lui Juravschi! Ce urmează ?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dorind să-l lovească pe Usatîi prin publicarea unui filmuleț montat de gheobelșii de partid, care urma să-l prezinte pe tânărul de la Fălești ca fiind membru al unei grupări criminale, Filat și-a făcut-o cu mâna lui.

La scurt timp după apariția filmulețului în care Renato Usatîi apare alături de Grigore Karamalak, pe aceeași rețea de socializare a apărut o poză în care lângă Grigore Karamalak apare deja depuatul Nicolae Juravschi, numărul 23 pe lista electorală a PLDM.

E clar lucru că apariția acestei poze nu e deloc întâplătoare, or aceasta vine ca răspuns la filmulețul plasat de simpatizanții plătiți ai PLDM și distribuit masiv de presa afiliată guvernării, presă care a uitat că, prin definiție trebuie să fie în opoziție față de guvernare.

În fine, oamenii lui Filat au greșit (în ultmul timp datul în bară a devenit pentru ei mod de viață) când au vrut să dea în Usatîi dar au nimerit cu vâsla de stejar direct în propriii oameni.

Limbaj de lemn, minte de lemn… oameni de stejar.

Din cauza incompetenței sale și al anturajului prost pregătit, Filat s-a pomenit implicat într-un război din care nu are cum să iasă învingător, chiar dacă controlează mai multe pârghii pe care însă nu le mai poate folosi eficient și e târziu deja pentru el să le folosească. Numărătoarea inversă a început, iar dacă e să-l credem pe Usatîi, după alegeri, va mai începe o numărătoare – cea a zilelor petrecute la pușcărie.

În numai două zile Filat a fost lovit atât de crunt de făleștean încât lovitura de imagine e comparabilă cu demisia din funcția de prim-ministru pentru corupție. Usatîi ne asigură că urmează multe alte dezvăluiri, pe lângă care, prezentarea legitimațiilor și a taloanelor speciale sunt floare la ureche.

Filat chiar se teme de Usatîi, pentru că știe că nu scăpat de toate scheletele din dulap. Și Usatîi știe de aceste schelete. Or, un om pe care l-a ținut atât de aproape nu are cum să nu știe despre fărădelegile prietenului de cândva.

Sunt sigur că vom avea parte de o lună de campanie interesantă, o lună în care clasa politică va fi epurată de anumite personaje care, după ce au fost prinse cu mâța-n sac, mai au obrazul să candideze.

Ca să anticipez anumite comentarii pe care obișnuiesc să le plaseze sub texte unii PLDM-iști aflați sub supravegherea directă a lui Pistrimciuc – nu visați integrarea europeană cu hoți și farisei la guvernare. Cu asemenea personaje compromise nici în Uniunea Zimbabwe-Lugansk-Fălăștoacă nu ne va primi nimeni. Nimeni nu vrea să aibă treabă cu mincinoșii, lașii și hoțomanii.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii