Filat a intrat în panică şi nu îl duce mintea decât la fabricarea dosarelor penale!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Om lipsit de creativitate.

După ce a epuizat toate căile posibile de a mă discredita, organele de drept controlate de guvernarea actuală au decis să mă acuze de contrabandă cu bani.

Vlad Filat, premierul demis pentru acte de corupție, continuă să inventeze motive pentru a-mi știrbi imaginea, dar nu îi va reuși. La comanda lui mi-au fost pornite 3 dosare penale.

Primul dosar penal mi-a fost pornit pe 19.06.2014 pe motivul că, l-aş fi intimidat pe reprezentantul mass-media, Anatolie Durbală. În calitate de probe la dosar a fost anexat doar textul mesajului pe care l-am trimis prezentatorului: „Ați spus deschis că sunt hoț și bandit – Tak nelizea!!!”. Aceste cuvinte au fost interpretate de către prezentator ca fiind ameninţare, iar pentru organele de forţă a fost de ajuns pentru a porni un dosar penal. Intersant lucru, de când persoana care se simte afectată de minciunile unui reprezentant mass-media, nu ar avea dreptul să-i facă observaţii şi să-i ceară explicaţii pe marginea unor afirmaţii false, expuse în public?! Mai mult, Anatol Durbală s-a simţit intimidat de mesajul meu abia peste o lună din momentul primirii mesajului meu!!! Cam cine l-a rugat ca în acest răstimp să se simtă intimidat? Adică, după emisiunea Ora de Ras, simţindu-mă afectat de minciunile afirmate public de Durbală, imediat l-am şi contactat, fără a aştepta să treacă o lună!

Tot în aceeaşi zi, mi-a fost pornit şi al doilea dosar penal. Mi se incriminează că am introdus, fără a declara la organele vamale, bani pe teritoriul Republicii Moldova. Se face trimitere la articolul 248 alin. (5) lit. d) Cod Penal „Contrabandă cu bani în proporții deosebit de mari”. Adică, premierul demis pentru corupţie, care este şi cel mai mare contrabandist din această ţară, mă acuză de contrabandă!!! Mi se incriminează nerespectarea Legii privind reglementarea valutară, în perioada 2009 – 2014, deși aceasta a intrat în vigoare din 18.01.2009. Anterior, persoanele fizice nu erau obligate să declare banii introduși pe teritoriul Republicii Moldova, acest lucru fiind ignorat de autorități la 19.06.2014, când a fost pornită cauza penală în privinţa mea. Ei pur şi simplu evită să admită că am introdus o parte din bani în perioada când acest lucru era permis în măsură nelimitată, avînd doar scopul să mă discrediteze cu orice preţ. Am spus, spun şi voi spune că, în ultimii ani am călătorit de foarte multe ori, uneori veneam în Moldova chiar de 3-4 ori pe săptămână având cu mine bani în numerar, iar majoritatea dintre aceştia le-am oferit celor nevoiaşi.

Al treilea dosar mi-a fost intentat după ce am povestit întregii ţării ce fel de comisar are municipiul Bălţi şi cât de demn este funcţia deţinută. În loc să îl tragă pe el la răspundere, organele de forţă au decis să-mi pornească mie un dosar penal. Adică, după proverbul: „Mână pe mână se spală”. Am publicat conținutul unei scrisori pe care am primit-o de la locuitorii capitalei de nord, unde sunt descrise fapte ce denotă că comisarul are un mod de viață incompatibil cu funcția dată. Le mulţumesc locuitorilor capitalei de nord pentru imaginile și faptele oferite, ce demonstrează că șeful poliției are „mâinile murdare” şi „pufuşor pe botişor”.

Mai întâi au încercat să mă aresteze, apoi ne-au ridicat ziarele publicitare (peste trei luni judecata ne-a făcut dreptate), a urmat tentativa de a mă face consumator de substanţe narcotice, publicarea articolelor scrise la comandă în care sunt numit pedofil, şi respectiv, refuzul de a înregistra „Partidul Nostru”, iar acum, fabricarea dosarelor penale.

Toate aceste acţiuni demonstrează că, actuala guvernare face tot posibilul ca eu şi echipa mea să nu putem participa la alegerile parlamentare din această toamnă.

Repet că, toate presiunile ilegale din partea coaliţiei de guvernare, ne face mai tari, deoarece puterea e în adevăr care va fi adus la cunoștința fiecărui locuitor din Moldova.

1n2n345n67

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Renato Usatîi

Renato Usatîi

M-am născut pe 4 noiembrie 1978 în or. Făleşti, Republica Moldova; Am absolvit Facultatea de Limbi Străine a Universităţii de Stat din Bălţi „Alecu Russo”, or. Bălţi, Republica Moldova; 2000-2001 – supervizor la Aeroportul Internațional Chișinău, R...

Ultimele articole