Filat e un om cu P mare! De la Ipteh la Microbuzul „donat”!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Prin faptul că a ridicat banii din despăgubiri, după ce a anunțat că nu-i va lua din buget în detrimentul cetățenilor, Filat a mai demosntrat odată cine este cu adevărat. Un mincinos, ipocrit, șarlatan… Sunt doar câteva dintre cuvintele care-l caracterizează.

Îi invit pe toți (în afară de membrii și activiștii PLDM )să mă contrazică, dacă au cum.

La 23 aprilie 2010 acesta declară sus și tare că nu va lua banii din dosarul IPTEH, pentru că vezi Doamne, se gândește la bugetul țării și la oamenii din buzunarele cărora ar trebui să fie scoși acești bani. Peste trei ani și jumătate, oamenii nu mai contează pentru el și nici Bugetul, fapt pentru care, prin încălcarea legislației care prevede un termen de prescripție de 3 ani, își ridică totuși banii.

Brusc i s-a făcut Carla’s Dreams de oameni, Carla’s Dreams de buget. Carla’s Dreams de propriile cuvinte!

A procedat porcește, exact ca în cazul microbuzului donat, pe care nu l-a plătit.

Țăranul de Lăpușna a uitat că prin 90, atunci când umbla în trenning și pantofi (până a fi trimis la insistența unei rude să se școlească la Iași – asta e o poveste la care am putea reveni), asemenea persoane care procedează cum a procedat în cazul IPTEH erau numiți „balaboli”- mincinoși de cea mai joasă speță, care trântesc minciunile de dragul ridicării propriei valori în ochii celorlalți.

Ar trebui să se gândească bine la asta, pentru că, inclusiv prin afacerile lui cu SHOR, anume spre anii 90 îndreaptă acum țara cu pași rapizi. Iar în acel mediu din anii 90, pe care îl crează acum cu propriile mânuțe s-ar putea să nu-și mai găsească un loc printre alți interlopi. Or, chiar și ei, interlopii au un cod de conduită. Iar Filat nu procedează corect nici măcar по понятиям. Datorită faptelor lui, s-ar putea ca la un moment dat să se trezească cu un îndemn de a ocupa locul de lângă budă prin clasica frază: „Ваше место у параши!”

Să sperăm totuși că anii 90 vor rămâne în istorie. La fel de mult sper că și politicianul Filat se va transforma în scurt timp într-un vis urât, din care ne vom trezi.

Și dacă scăpăm de Politicianul Filat, ca om, viața îl va pune la punct.

După toată nimicnicia lui de care a dat dovadă de-a lungul anilor în care s-a aflat în funcții, refuz să cred că vor exista oameni care îl vor ajuta după dispariția sa de pe arena politică. Iar dispariția lui e tot mai aproape.

Nu cred că în afara sediului CENTRAL AL PLDM, poți auzi numele FILAT în context pozitiv. Dar și acolo asiști la producerea acestei minuni doar dacă „Elvis e în clădire”. Până și membrii de Partid vorbesc urât despre el, dar stau captivi în PLDM cu gândul că vor scăpa odată și odată de el.

Posibil că îndrăgostiți de Filat mai sunt și cei de la Vocea Caravitei sau Ziarul NazziAnal. Și asta doar pentru că îi plătește pentru această dragoste. Mai țineți minte cum se numesc persoanele care percep taxe pentru dragoste? Corect – ziariști de partid.

Posibil că și Shor îl iubește pe Filat. Dar la Shor situația e alta. El este cel care plătește, iar Filat prestează.

De familie nu vreau să vorbesc.

Filat e un în primul rând un om. Un om cu P mare!  Taur după horoscop și bou la apucături.

Oamenii mai greșesc uneori. Pentru alții însă crimele și minciunile sunt stil de viață.

Trebuie să-i dăm dreptate lui Michaelle Ghimpu: cum să faci Coaliție cu acest om?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii