Filat datorează o explicație poporului. Gherman-Snegur, where are you? Te temi de ”șaf”? Fragment din cartea ”Căderea Armaghedonului”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Firește, reporterii de la Radio ”Svoboda”, un post de radio finanțat de Congresul SUA, nu l-au observat pe Filat la Kiev.

L-au găsit pe Mihail Saakașvili care a dat explicațiile de rigoare.

El nu se află în Urcaina pentru a susține protestatarii, aceasta este problema internă a Ucrainei.

El se află pe Maidan din spirit de solidaritate cu cei care vor ca tara lor să urmeze parcursul european.

Mihail Saakașvili, în caliatea sa de ex-președinte al Georgiei, a extirpat cu fermitate asemenea elemente după cum sunt Filat, care nu răspunde pentru învinuirile de corupție, aduse de parlament si de Curtea Constituțională.

La aceste capitole Georgia a atins performanțele Germaniei, ale Marii Britanii.

În plus, Saakașvili nu mai este la putere. El putea veni în Ucraina, la prietenul sau , ex-președintele Iușcenko, acesta botezându-i un copil.

El nu a reprezentat Georgia, fiindcă reacția noii guvernări avea să urmeze neapărat.

Textul avea să fie următorul ”Cetățeanul Saakașvili nu a reprezentat Georgia in timpul aflării sale la Kiev și afirmațiile sale nu pot fi circumscrise bunelor relații existente între statele noastre. Punct.

Saakașvili, însă, a ținut să precizeze personal acest lucru.

Astăzi, sau în timpul apropiat, ambasadorul R.M. în Ucrana va fi chemat pentru a da explicațiile de rigoare în legătură cu aflarea lui Filat la Kiev.

Amintim, acesta a fost ales ieri președinte al PLDM, care chipurile a avut congres, deși a fost un soi de șezătoare, un prilej pentru ”piankă”.

Vorba e că Filat nu a suportat dialogul sincer despre dezastrul pe care l-a creat în R.M., nu a precizat ce a căutat la Kiev, făcând parte din coaliția de guvernare, care trebuie să respecte tratatul semnat între cele două state .

Filat a folosit prilejul pentru a se infiltra în eșalonul celor care vor să intre în UE cu mii de muște pe căciulă. N-are haz.

Într-un asemenea mod el plătește cu propriul ”sânge” albastru delictele comise împotriva democrației și echității sociale din R.M.

Îl informez pe această cale: asemenea trucuri pot trece în UE, dar nu în SUA, la Washington D.C.

Mircea Snegur, care a fost prezent ieri la congres servește drept exemplu.

Așa că fiica sa, Natalia Gherman – Snegur, care a afirmat, după eșecul la prezidențialele din 1996 că americani ne-au trădat, nu are dreptate.
Snegur i-a trădat pe americani, fiind pus în această situație de Lucinschi.

Deschid o paranteză pentru a vă informa că acestuia nu o să-i placă, că se va oțărî, prin intermediul subalternilor săi, dar îl atenționez și el știe acest lucru – nu pot fi intimidat.

Oamenii trebuie să cunoască adevărul.

Așa că Natalia Gherman, ministrul de externe care nu poate negocia un acord de asociere în interesul național, să fie bună și să publice precizarea, legată de aflarea contrabandistului la Kiev.

Căci, starea de lucruri va evolua spectaculos, iar Ucraina are 50 de milioane de oameni și este un jucător important în procesul de soluționare a conflictului transnistrean.
Vocea ei contează foarte mult.

Filat își dă seama că ne pecetluiește viitorul.
Eu îl înțeleg – se pregătește să treacă în opoziție după alegerile generale din 2014, și a mers să acumuleze experiență.

Asemenea scene le-am văzut în 7 aprilie, fără să ni se arate limpede care a fost scopul aducerii tinerilor în piață ca mai apoi să-i trădeze cu un cinism inimaginabil.

Pe mine mă interesează încă un lucru – lui Filat nu i se face silă când se vede la televizor pronunțând: ”Vom învinge prin credință și muncă?”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Vasile Grozavu

Vasile Grozavu

Spre nenorocul nostru, de 22 de ani ne căznim să aflăm răspuns la întrebarea: ”Și acum încotro?”. Cred că am aflat acest răspuns și cartea mea, ”Înapoi, pe Drumul Mătăsii”, dă un răspuns clar la această întrebare. Eliminarea trădării ca metodă utili...

Ultimele articole