Filat, ai să dai seamă! Fragment din cartea ”Căderea Armaghedonului”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cei care au urmărit tusovka lui Filat din 3 noiembrie nu puteau să nu observe absența tinerilor și tinerelor, care l-au crezut pe Filat și pe Chiril Lucinschi în 7 aprilie.

Aceștia sunt totalmente debusolați în timp ce alții, hipervigilenți, ieșiți din ”societatea civilă” se feresc să țină zilnic conferințe de presă la care să le spună tinerilor adevărul gol-goluț.

Tinerii sunt decepționați . Iar Filat nu putere a simțit din partea celor prezenți în Piață, ci o amenințare. Asta pentru că cei siliți să se deplaseze aici, pentru a nu-și pierde locul de muncă,sunt părinții copiilor care, fără să-i întrebe, au mers în piață pe 7 aprilie, îndemnați fiind de Natalia Morari care acum se erijează în Jeanne d’Arc a politicii moldovenești pe care o dezvirginează la postul de televiziune al lui Kiril Lucinschi împreună cu un boț, cu bursă de peste ocean.

În momentul în care Ucraina nu a adoptat nicio lege privind minoritățile sexuale, era cazul ca Leancă și Gherman-Snegur să negocieze la sânge cu UE ca să nu polarizeze și mai mult societatea și așa suficient de dezmembrată după ieșirile Păpușarului și ale Contrabandistului care nu știu cine-i mai corupt în țara aceasta.

Argumentul suprem – legea este neavenită în R.Moldova fiindcă un studiu al Uniunii Europene arată că minorităţile sexuale sunt discriminate în toate ţările Uniunii Europene. Potrivit unui sondaj al Agenţiei Europene pentru Drepturi Fundamentale, făcut între membrii comunităţii LGBT, 47 la sută se consideră discriminaţi sau afirmă că au avut de suferit ca urmare a identităţii lor sexuale. Cea mai joasă rată de discriminare se înregistrează în Olanda, cea mia ridicată în România, Croaţia şi Lituania.

Într-o țară, dezmembrată din punct de vedere teritorial o asemenea lege ne mai lipsea ca să devenim definitiv ”povestea de succes” a unor ”profesioniști”, incapabil barem să-și creeze propria armată ca să ne apere de armata rusă, staționată în Transnsistria.

De ce a trebuit ca Filat, cel care ne cotropea în zilele de Paști cu mutra-i de heruvim, erijându-se în Mântuitor care ne aduce focul haric, să înfigă cuțitul în spate unui popor, care refuză aceste mari păcate. Îi amintesc lui Filat, că valoarea netăgăduită a UE rezidă în realizarea idealului ”unitate prin diversitate.

De ce atunci ne privează de dreptul de a fi alții, adică urmași ai dacilor care au împrumutat occidentului cu generozitate toate valorile civilizației? Filat are restanțe la istorie chiar dacă pretinde că i-a devenit accesibila nuvela ”Alexandru Lăpușneanu”, acest Macbeth românesc cu sânge și boieri decapitați. Nu-i sugerez nimic, dar apucăturile lui Filat într-acolo duc de vreme ce-i place expresia: ”Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!”

Trebuie să se știe că birocrații din UE o fac doar pe transparenții. Dar, de fapt, știind că își vor putea pierde funcția în cazul în care R.Moldova s-ar arăta refractară față de valorile dubioase ale multiculturalismului occidental în putrefacție, apreciat de experți drept ”imperialism cultural agresiv”, ei contează pe trădarea de către clasa politică din R.Moldova a propriului popor.

Cultivă un sentiment de turmă, care nici pe timpurile Uniunii Sovietice nu era atât de dezvoltat. Lor le place să lucreze cu niște cozi de topor ca Filat și ca Lupu, ca Plahotniuc, Diacov și toată liota lor care, duc mâna la chipiu ca să înfulece ulterior prada. Acesta este principiul UE ”more for more” de sorginte fascistă.

Și acum vreau să răspund direct la întrebarea :”Unde au fost tinerii pe 3 noiembrie?” Ei au băut bere din banii trimiși de către părinți și i-au înjurat de mamă pe cei de la tribună, care i-au lipsit de dreptul de emigra în Occident și de a cere acolo azil politic, erijându-se în homosexuali și lesbiene.

Acesta este adevărul pe care îl ascund cu strășnicie toți perdanții. Acum, dacă estre adoptată legea, ei sunt expulzați fără milă din spațiul UE. Nu mai pot cere azil politic.

Asta este victoria lui Filat asupra tinerilor care au iești pe 7 aprilie în Piață ca să-i apere bogățiile furate din sudoarea poporului. Armaghedonul i-a lipsit până și de posibilitatea de a se face prieten și cu necuratul pentru a trece punea.

La o adică, de ce acest impertinent prestidigitator politic nu și-a cerut scuze de la cei prezenți în Piață. Doar el și cu Leancă trebuie să pună capul pe trunchi, fiindcă nu au realizat promisiunea dată în electorală moldovenilor. Potrivit promisiunii lor noi trebuia să circulăm fără vize în UE deja în 2012.

Acesta este obiectivul fundamental al moldovenilor și aceasta trebuiau să realizeze, dar să nu-i țină după gardul de sârmă ghimpată moldovenesc pe care-l fortifică tot mai mult și mai mult.

Judecând după afirmațiile iresponsabile ale lui Filat pentru care nimeni nu-i cere socoteală, trag concluzia că acesta face orice dorește în țara căreia i se potrivește tot mai mult denumirea Vadul lui Filat, adică Vadul Hoțului.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Vasile Grozavu

Vasile Grozavu

Spre nenorocul nostru, de 22 de ani ne căznim să aflăm răspuns la întrebarea: ”Și acum încotro?”. Cred că am aflat acest răspuns și cartea mea, ”Înapoi, pe Drumul Mătăsii”, dă un răspuns clar la această întrebare. Eliminarea trădării ca metodă utili...

Ultimele articole