Fenomenul ce are loc în cadrul Platformei DA pe care ei, o numesc ”Plecarea Gunoaielor”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

      

Astăzi, 16.01.17 câţiva preşedinţi şi vicepreşedinţi de organizaţii teritoriale ale Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, pe care Năstase ii numește ”Gunoaie”,  şi-au anunţat demisia din organele de conducere ale formaţiunii şi au comunicat că pleacă din partid. Nicolae Gârbu, care a deţinut funcţia de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Chişinău a formaţiunii, a spus, într-o conferinţă de presă la IPN, că cei care părăsesc partidul nu sunt de acord cu managementul acestuia, dar şi cu faptul că liderul Andrei Năstase ar fi „înconjurat de oameni cu antecedente penale”.
Preşedintele Organizaţiei teritoriale, Ion Levinţa, şi-a exprimat luni, la o conferinţă de presă, regretul că, la crearea Organizaţiei teritoriale, Năstase, împreună cu Chiril Moţpan, „au decis să numească la conducere persoane cu un trecut suspect, obţinînd bani pentru aceasta, dar nu au reuşit”. De asemenea, acesta a mai declarat că este neclară decizia lui Năstase de a colecta lunar de la fiecare organizaţie regională cîte 15 mii de lei în susţinerea partidului şi a dezvoltării sale”.

Un alt caz ce ține de plecări din PPDA, datează din data 23 iulie, unde 23 de veterani al războiului si-au anunțat plecarea din Platforma ”Demnitate” și ”Adevar”. Veteranii s-au întrunit duminică într-o ședință, unde au votat pentru ieșirea necondiționată din această structură, ei au făcut public și procesul verbal al ședinței.  Veteranii au declarat că încetează orice colaborare cu aceştia, motivîndu-și decizia prin faptul că fruntaşii „DA” au profitat de problemele oamenilor, pentru a-și satisface propriile interese.

Oare voi, cei care citiți acest articol, nu vă pare stranii scuzele conducerei PPDA, față de aceste plecari, spunând că au plecat ”Gunoaiele”? Oare nu ați înțeles oare cine sunt adevăratele GUNOAIE ale societații?

P.S. Eu nu vreau să vă conving ceva, dar nu pot să înțeleg cum voi cei care ați stat luni întregi, în corturile din PMAN, în firg, iar conducerea voastra a stat bine ok în Frankfurt, să nu spuneți STOP celor de la conducerea PPDA, să nu mai fiți folosiți, căci o să regretați la fel precum au regretat si cei plecați din acest partid.

Moldova are viitor! Eu cred în ea, dar aș vrea să cred și in oamenii din țară!

 

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole