În fața Parlamentului protestează 30 de oameni! Restul stau blocați prin diferite aeroporturi din lume!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În timp ce în fața parlamentului se înghesuie 40-50 de oameni cu tot cu cameramani si niște smecheri care se recomandă drept “șoferi de cursă lungă” și au nevoie de 20 de lei ca să ajungă pînă la parcul de troleibuze nr 1, în aeroportul din Varșovia, Maia Sandu, Natalia Morari si Makedon fac live-uri pe FB, postează cîte ceva și se plîng că Plahotniuc a capturat Polonia și i-a blocat în aeroport pentru ca să nu se reușească a se alatură la armata de 30 activiști care nu pot asedia parlamentul fără de Alexandru Makedon. Iar între timp, cît aeroportul este ținut drept ostatic, se mai poate de facut și niște shoping la duty free-ul capturat.

Un alt fiu de neam, tot  acum se află la Moscova, dînsul și-a pus chiloții, și cu fața unui proaspăt fugit de la spitalul de psihiatrie din Costiujeni, se roagă la sutele de mii în nr de 17 să-și ridice cîte 100 de lei și net-net dar să meargă în față la parlament.

Comentarii