FAS -> Arena Chișinău!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am vrut inițial să trec pe la fața locului unde ar putea fi constriută Arena Chișinău, care, precum menționează agora.md – este gazda unei livezi. Dar am avut norocul să mă împiedic pe facebook de acte care dau peste cap tot ce spune presa. Și ca să nu fiu cumva învinuit de Ion Terguță și alți ”moraliști” de furt intelectual, anunț că m-am împiedicat în postarea lui Eugen Luchianiuc 😀

Să ne întoarcem deci la presa de zgardă (șefilor cărora li se aprinde după orice briefing al Partidului Democrat)  care primește comanda să distragă atenția publicului de la anunțurile făcute. Nu degeaba l-am pomenit și pe Ion Terguță (purtătorul de cuvânt al PLDM), care l-a învuinuit pe Andrian Candu de ”furt intelectual” pe motiv că Președintele Parlamentului nu a spus de unde anume a preluat video prezentarea proiectului văzut în cadrul briefingului, și legal are dreptate, dar este oare atât de grav? Se distrage atenția! Agora la rândul lor, s-au grăbit să facă știre precum că așa săli polivalente sunt construite și în alte țări și au dat 5 exemple.  Apoi cei de la agora, fără să se documenteze, au ridicat drona. Și chiar dacă un fel de livadă acolo încă mai poate fi, din actele de mai sus vedem că -> 7,7 ha sunt bolnave și urmează să fie defrișate.


Înseamnă oare că existența unor săli polivalente asemănătoare în alte țări împiedica cumva constucția uneia și-n Moldova?Precum am spus – distragerea atenției publicului și încercarea de a scădea impactul anunțului făcut de Vlad Plahotniuc și Andrian Candu. Acesta-i jurnalismul ”liber” cu tentă politică în Moldova.

Pace 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii