Farsa cu asa zisa Comisie de meritocratie a Binomului PAS-DA

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dupa multe minciuni si manipulari, se confirma farsa asa zisei Comisii de meritocratie a binomului Pas si Da.
Liderii  binomului PAS-DA au incercat sa acrediteze ideea, ca pe listele lor si in circumscriptii, vor fi numite doar persoane oneste, care vor fi alese de o Comisie independenta, din care nu vor face parte membri de partid, dar au mintit si si-au aplicat o lovitura grava privind credibilitatea.

Astazi presa a publicat lista membrilor așa-numitei Comisii de meritocrație, care a trecut prin filtru candidații blocului pentru alegerile parlamentare.
Potrivit surselor presei, Comisia a fost compusa din personaje din conducerea PAS și DA si analisti de curte.

Candidații Blocului Acum au fost de fapt negociati si numiti de  liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, președinta PAS, Maia Sandu, vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, vicepreședinta PAS, Liliana Onofrei, analistii de curte Oazu Nantoi si Victor Ciobanu, secretarul general al PPDA, Chiril Moțpan, secretarul general PAS, Igor Grosu.

Astfel, PAS si Da, au manipulat si mintit opinia publica si de fapt au constituit o alianta din doua partide si personaje afiliate.
Aceasta constructie nu poate sa pretinda ca reprezinta tot segmentul electoral de centru dreapta si cel unionist, ci doar interese de grup si interesele unor oligarhi, unii fugari, altii  care stau la puscarie.

Astfel exista banuiala rezonabila ca listele au trecut si prin ‘filtrul” de la Penitenciarul nr.13 si pe la condamnatii fugari de la Francfurt.

Si fostul procuror al municipiuli Chisinau s-a declarat dezamagit de componenta asa zisei Comisii pentru meritocratie.
”Dacă informația este corectă referitor la lista nominală a comisiei de „meritocrație” ea, lista,  confirmă și îndreptățește criticile aduse acestor persoane, precum că ei au avut grijă ca pe listele blocului „ACUM” să nu fie incluse personalități cu gândire independentă, cu pregătire profesională și autoritate impecabilă în societate, cu poziție civică incoruptibilă”, a scris Ivan Diacov, într-o postare pe Facebook.

Minciuna are picioare scurte, asta ar trebui sa inteleaga alegatorii si sa taxeze cu votul minciunosii din politica.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii