Escrocherie în proporții mari

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Să se mai spună, că Republica Moldova nu merge pe calea Europeană, deși, aici o spun cu nici un rău, problema este că atitudinea, nu este aceeași ca și în țările larg dezvoltate.

Avem și noi în Capitală agenție de imobiliare, care în situațiile critice, acestea îți oferă ajutor contra plată, evideent.

Pe cît este de calitativ, acest ajutor al simpaticilor operatori, ezit să spun că pote fi pozitiv, ba chiar dimpotrivă, lipsit de adevăr și doar bani aruncați în vînt.

Pe toate adresele unde se află vreun apartament, garsonieră sau cameră în chirie, aceștia scriu același text și cînd suni pentru mai multe detalii, ei nici măcar nu știu despre ce cameră eu întreb.

Caută poze reușite și din cale afară pe internet și le postează pe situl lor, ca fiind imaginile camerei, pe care spre exemplu aș vrea s-o închiriez.

Defapt aceștia, își ușurează munca în felul acesta, ne cheamă pe toți, pe strada, Tighina 65, intersecție cu Alexandru Cel Bun.

Acolo achiți suma de 200 de lei, închei un contract, după care îți dau o listă cu numere de telefoane,suni stăpînul gazdei și colac peste pupăză.

ori nu există așa număr, ori apartamentul deja e dat, ori oamenii ceia pur și simplu idee nu au că numerele lor figurează pe acolo.

Deci, nu știu unde mergem noi cu aceste planuri, ale agenților escroci ce ne iau banii și nu-i întorc, doar am semnat contract. Fiți atenți și nu cădeți în gura lupului.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole