EXCLUSIV. Șevciuc decide viitorul Moldovei. Iesiti la vot si sanctionati-l!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Acum cateva minute am terminat turul facut pe la nord. Am vazut cum se voteaza in Soroca, Glodeni. Am trecut azi prin mai multe localitati si am vazut oamenii mergand la vot. La Balti alegatorii si-au schimbat pozitia si voteaza deja pentru Dodon, pentru ca Usatii a fost eliminat.

Cu parere de rau, prezenta la vot este scazuta pe intreaga Moldova.

Probabil Chisinaul da semne de „oboseala” cel mai mult. Au iesit doar cateva procente din locuitorii capitalei, cu drept de vot.

Cateva clipe in urma am primit informatia ca pe malul Nistrului, la hotar cu nerecunoscuta republica separatista, vin alegatori la urne care sunt stabiliti in Transnistria. Interesul celor din stanga Nistrului nu este intamplator. Din cate am inteles, de la prietenii care sunt acum prin zona respectiva, Șevciuc are indicatie de la Moscova sa trimita cati mai multi oameni sa voteze pentru Dodon.

O alta problema, intalnita pe malul drept al Nistrului, este epuizarea stocului de buletine de vot. Rusii, cu pasaport MD, voteaza masiv, iar cetatenii Moldovei, din dreapta raului, sunt impiedicati sa ajunga la vot. Deja la aceasta ora s-a dat informatia, prin localitatile limitrofe, ca nu sunt buletine de vot si sa nu se mai duca la votare.

Este important sa anuntati pe toti sa iasa la vot. Mai sunt cateva ore. Nu trebuie ca cei din stanga Nistrului sa ne decida viitorul. Ceilalti, unde nu sunt rusi cu buletine MD, pot sa voteze si sa-l sanctioneze pe Sevciuc pentru actiunile sale. Nu putem permite ca separatistii sa ne decida votul. Este un pericol sa-i lasam pe oamenii Moscovei sa voteze in locul nostru!

In cela cateva ore puteti decide un viitor european pentru Moldova, departe de separatism, arme si Rusia!

Comentarii