Europa ajută Republica Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Europa va continua să ajute Republica Moldova. Pentru anul viitor sunt preconizate peste 400 milioane de euro. E în competenţa primarilor să iniţieze şi să implementeze cât mai multe proiecte.

Trebuie să facem în aşa fel, încât la alegerile parlamentare să câştige partidele democratice, europene. Doar aşa ziua de 30 noiembrie nu va fi o zi pierdută.

PPE ne susţine, Europa ne vrea, pentru că acolo este pace, stabilitate şi dezvoltare.Datorită susţinerii popularilor europeni am putut obţine rezultate de care beneficiază toţi cetăţenii:

A fost semnat Acordul de Asociere şi Acordul de liber schimb, s-a liberalizat regimul de vize, s-a implementat importante proiecte de infrastructură menite să creeze condiţii de viaţă mai bune pentru oameni.

Merită să ne gândim la viitor și să facem o alegere cât mai avantajoasă pentru noi, votul nostru contează, iar decizia ne aparține.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole