Este Maia Sandu persoana potrivită pentru a vorbi de integritate? Am mari dubii!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Maia Sandu: Nu-l accept pe Eugen Sturza într-un guvern cu mine din motive de integritate, colaborând cu această guvernare demonstrează că nu o are.

Bine, doamna Sandu, încerc să vă readuc aminte unele momente din biografia dumneavoastră pestriță.

În primul rând v-o spun deschis că sunteți o impostoare! Peste tot spuneți că sunteți absolventă al Harvardului, deși nu prea aveți tangențe cu prestigioasa instituție. Pe la Harvard Kennedy School ați trecut doar prin excursie, în timp ce activați la Banca Mondială. Pentru cei ce nu au înțeles, toată vrăjeala asta cu Harvardul este similară cu „fără frecvență” pe la universitățile noastre, evident că documentul este mai important decât studiile.

Un alt punct din biografia dumneavoastră despre care încercați să nu pomeniți, iar trollii dumneavoastră îl neagă cu vehemență. În perioada guvernului Greceanîi, Dodon fiind ministru al Economiei, v-a angajat drept consilier! Deci, aveți experiență de muncă și în perioada comunistă!

Punctul trei, care este cunoscut de toți, cel mai important de fapt la subiectul cu integritatea și onestitatea.Din 2012 până în 2015, v-ați aflat în funcția de ministru al Educației. În guvernul Filat inclusiv, da, da, acel premier demis pentru corupție! Perioada când au avut loc cele mai mari evaziuni, perioada fraudei bancare, una din cele mai negre perioade din istoria Republicii Moldova.

Tot Filat va propus pentru funcția de prim-ministru, deci prietenia dintre voi doi, era una foarte și foarte strânsă. Tot dumneavoastră pentru alegerile din 2014 invitați să votăm pentru PLDM, și mai că nu m-ați convins și pe mine.Deși sunt fapte constatate, toate cele expuse de mine le negați! Dar folosiți niște argumente foarte vage, foarte evazive, neclare!

Deci, că veni vorba despre integritate și corectitudine, sunteți în drept să-l judecați pe Eugen Sturza?

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile ef...

Ultimele articole