Ei pleacă. Voi nu le uitaţi istoriile.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ştim cu toţii că acum e la modă să fii anticomunist, pro-european şi patriot.

De facto, Lupu, Dodon, Greceanai, Stepaniuc, Ţurcanu, şi alţi comunişti înrăiţi care au părăsit PCRM, trebuie să-i mulţumească din sufet lui Voronin. Dacă fostul preşedinte comunist se retrăgea din politică în 2009 aşa cum vehiculau sursele interne, aceşti politicieni nu existau în afara partidului aşa cum există acum. Atâta timp cât este Voronin, este şi omul pe care se pot arunca toate invinuirile, mai bine zis „transfera”. Voronin nu-i singurul, sunt mulţi colegi care au prejudiciat şi mai mult Republica Moldova dar uite că noi începem ai percepe drept anticomunişti, pro-europeni, patrioţi, salvatori.

Luăm ultimul eveniment, retragerea lui Dodon. Pariez că o săptămână în urmă 90 % din noi îl înjurau şi ştiau că a fost Ministrul Economiei şi prin asta:
– a monopolizat importul de carne şi a prejudiciat bugetul cu 2 mlrd lei
– a deschis Institutul de Economie, Finanţe şi Statistică (IEFS). Printre salariaţii instituţiei se numărau cercetători români pe care nimeni nu i-a văzut în faţă vreodată. Salariu oficial a lui Dodon de la această insituţie era de 72,657 lei în 2006
– a vândul la un preţ mizer hotelurile „Naţional” şi „Struguraş”
– alte detalii interesante din articolul „De ce Dodon este un pericol pentru Chişinău”, de timpul.md

Acum Dodon, Greceanai, Lupu s-au spălat de toate păcatele, astea au rămas pe seama PCRM.
Apelul meu este să nu le uitaţi istoriile.

www.andreifornea.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii