Ei ne au de proști!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Privesc astăzi cu mare îngrijorare la soarta țării noastre.

Vroiam azi să dau un articol dedicat marelui nostru poet și filosof, om politic Mihai Eminescu, de la nașterea căruia se împlinesc 166 de ani. Poet care în nenumărate rînduri spunea că liberalismul este cancerul societății care îl va distruge din interior și va ruina toate puterile sănătoase din țară, Eminescu care atrăgea atenție că încă de pe vremea lui statul (de drept) devenea o pradă ușoară oligarhilor locali în cîrdășie cu interesele puterilor străine (cabinetele europene spunea poetul), poetul care a prefigurat pericolul dizolvării poporului sub cîrma unui stat corupt și aservit străinilor.

Astăzi voi scrie despre ceea ce sîntem și ce ne cred guvernanții. Ei ne au de proști și ne-au spus-o în față, iar dacă pînă acu o mai făceau tacit acum ne-o spun direct, și litfe al de Ghimpu și blegi al de Timofti președintele curvit, ne-o spun deja în față.

Au încălcat și norma morală și pe cea legală, morală că s-au jucat iarăși cu sentimentele oamenilor, l-au glorificat pe Timofti care a făcut jocul murdar de înaintare a unui candidat pătat cu schemele lui Filat și Șor. Acest candidat a secretat din orificiul său bucal legendara frază: de a face orice numai să se evite alegerile anticipate. Deci juristul Păduraru nici nu admite că poporul are dreptul a alege alți oameni dacă criminalii de la putere o iau razna.

http://www.publika.md/procurorul-adriana-betisor-a-confirmat-implicarea-lui-paduraru-in-scandalul-dintre-filat-si-sor-video_2500621.html

Acest Timofti a încălcat astăzi și norma juridică de a înaintat un candidat la premier după ce a trecut termenul limită. Iar ne-a scuipat în față, inclusiv pe acei care i-au cîntat cîntece de sprijin la reședința de la Condrița. Nici un jurist de la CC nu a ieșit să declare că Timofti a încălcat termenul și că desemnarea unui candidat după data de ieri (14.01.16) nu mai este legală. L-a numit pe Filip, care este același om al lui Plahotniuc, ce fel de erou ești măi rață mută?

Un fapt interesant a fost astăzi, Ghimpu a fost huiduit de oameni lîngă bustul lui Eminescu, și ce a făcut acesta? A spus oamenilor că oricum el va învinge cu sau fără voi, noi vom învinge. Devine clar că Ghimpu luptă cu țara întreagă.

http://protv.md/stiri/actualitate/mai-multi-oficiali-au-depus-flori-la-bustul-lui-mihai-eminescu—1325371.html

Iar ne-au scuipat în față, iar ne consideră de proști de neoameni chiar.

Unica soluție este Alegerile anticipate. Uitați-vă atent care sînt cei care se tem de anticipate, anume trădătorii care au scuipat în oameni, iar acum ne sperie iarăși cu destabilizare și cu Mîna Moscovei. Orice boală se lecuiește cu destabilizarea microbilor care au atacat organismul, stabilitatea microbilor(virusului) înseamnă moartea organismului sau a țării.

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole