”Ei” Luptă pentru Democrație dar hainele încă le PUT a comunism. Vorbesc despre Libertatea Presei dar ”Ei” sunt primii care n-o respectă! Cazul JTV și TV8!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ei Luptă pentru Democrație dar hainele încă le PUT a comunism. Altfel nici nu poate fi din moment ce-l ai în arsenal pe principalul propagandon și cenzor devotat regimului Voronin.
Scriam anterior despre cât de cinici sunt ”partizanii politici din societatea civilă” de la Chișinău, precum și despre cei ”care știu perfect când să deschidă gura și când să închidă ochii” ca Alina Radu de la ziarul de zgardă, și credeam că mai mult nu-i unde dar ce văd azi trece orice limită a obrăzniciei.

”Liberii” de la Chișinău se consideră mai presus decât orice, au devenit un fel de clan care orchestrat sar în apărarea unora și ataca vehement pe cei incomozi.

Și parcă sunt bătătorite drumurile, și probele sunt prezentate, dar cu mintea moldoveanului nu te pui, și cum se zice în popor – Repetarea este mama științei.
Astăzi partizanii se arată extrem de deranjați de faptul că reporterii de la JurnalTV și TV8 nu au lăsați să intre la Sediul PDM.
Nu intenționez să polemizez că este corect sau nu, pot spune doar că – sediul o fi proprietate privată și proprietarul este în drept să decidă pe cine primește și pe cine nu. Mai ales în contextul actualei lupte politice, și că nu sunt Democrații primii care au limitat accesul presei.

Chiar Maia Sandu a fost prima care a limitat accesul jurnaliștilor când inventând motive n-a permis echipei de la Prime să participe la Congresul PAS în septembrie 2017.  Video -> aici!
Apropo, ieri în cadrul unei emisiuni la Jurnal (ora expertizei pare-mi-se) Igor Grosu, care negocia finanțarea din partea lui Șor pentru PAS în 2016, a spus că ei mereu au primit toți jurnaliștii care au dorit să participe la acțiunile lor… #balabol? =)

Și dacă despre Maia putem spune doar că nu este cu pufușor pe botișor, apoi pe Năstase îl putem acuza de un comportament stalinist și absolut inadmisibil în raport cu jurnaliștii.
Vă amintiți cazul din fața ambasadei ruse?

Urmează, agresarea jurnaliștilor de la PublikaTV pentru că și-au permis să-i dea întrebări incomode. Video -> aici!
Apoi chiar o jurnalistă de la ProTV a fost certată de Năstase în direct, video -> aici(!),pentru o întrebare incomodă, fapt care confirmă că el nu are probleme doar cu GMG-ul. Victima lui Năstase poate deveni oricine și-ar permite să pună o întrebare care să nu-i prea placă.

Dar de tinerii străini care cântă mereu pe scările de la Poșta Moldovei agresați de sălbaticii lui Năstase vă mai reamintiți?
Video -> aici!

Aceeași soartă au avut-o și unioniștii vezi aici!
Dar și unii participanți la trafic au avut de suferit din cauza protestatarilor inculți din PPDA. Vezi -> aici!

Tot aici ne putem reaminti despre cum a fost agresat chiar și fizic jurnalistul Vadim Ungureanu, dar și reproșurile lui Năstase pentru aceleași Bogza sau Morari când în emisiuni îl deranja cumva ceva.

ONG-urile tac, presa tace… Unde-i dreptatea? Eu am mari dubii că în cazul venirii acestor înși la guvernare Republica Moldova și cetățenii o să aibă ceva de câștigat.

În final, vrea să spun că (vorba luiNăstase): M-am za*bit și eu, dar deja rău de tot. M-am za*bit să văd ”experți”, ongiști și pe alocuri tineri care habar nu au despre politică, vorbesc despre valori europene și libera exprimare dar de fiecare dată îți impun opinia lor ca fiind unica corectă fără să-și dea seama cât de tare pute de la ei a comunism în acel moment.

Concluziile vă aparțin!

Pace 😉

Comentarii