Efrim, ne întâlnim la CEDO!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Le amintesc despre hățuirea mea, orchestrată de Efrim, regelui fără ”plavci”, dlui parcă este-parcă nu-i, alias Nicolae Timofti, lui Leancă și îi cer să se implice președintelui parlamentului , Corman, care taie frunză la câini în România și nu suflă o vorbă despre modul în care se realizează proiectele transfrontaliere.
Anterior V-am expediat o scrisoare deschisă în care îmi exprimam profunda revoltă în legătură cu angajamentul ministerului justiției în demiterea mea ilegală din funcția de redactor-șef al revistei ”Favorit”.
Am cerut documentele care ar proba legalitatea acțiunilor ministerului, dar ministrul O.Efrim, ortac de-al lui Filat, refuză să le prezinte. Am acționat în justiție Fondatorul, reprezentat de o individă care vrea să se îmbogățească fără justă cauză, însă ea, pentru a doua oară, nu se prezintă la ședința de judecată.
Am acționat în instanță ministerul justiției, dar la o distanță respectabilă de timp, Judecătoria Buiucani tace filosofic. Între timp Nina Vascan, judecătoare la Curtea de Apel Chișinău a luat pe rol examinarea unui recurs care este cusut cu ață albă. Este vorba despre retragerea de către mine a unei cereri de chemare în judecată a unei edituri care a tipărit primul număr el revistei ”Favorit ” în conformitate cu prescripțiile Fondatoarei , obligată prin procură să mă țină la curent și să-mi prezinte spre semnare exemplarul de probă. Nu a făcut-o fiindcă au intervenit în text, împreună cu asociatul ei din pușcărie, dedându-se unor grave încălcări ale statutului revistei, fapt pentru care trebuie să poarte răspundere penală.
Nina Vascan, care va trebuie să răspundă pentru clasarea ilegală a dosarului meu, intentat lui S.Urechean în timpul guvernării de pomină a AIE, a luat spre examinare recursul pe care trebuia să-l respingă din start, întrucât eu am acționat în justiție Fondatoarea cu mult înainte ca acesta, în cârdășie cu O.Efrim să mă demită.
Este clar avem de a face cu o comanda politică a lui Filat, mai marele lui Efrim. Scopul lui Filat este de a mă sustrage de la ceea ce fac zilnic – spun lumii adevărul despre el și faptele sale reprobabile care au demolat încrederea de sine a unui popor.
Mai mult, se intenționează, organizarea unei percheziții în casa mea , pentru a sustrage arhiva pe care o dețin, documentele căreia arată clar că Snegur și Lucinschi au îngropat R.Moldova. Am mai scris, intenționez de patru ani să realizez câteva documentare, dar nu pot fiindcă se pune de-a curmezișul Filat, Diacov, Gherman-Snegur, Chiril Luchinschi Diacv și toți cei de teapa lor.
Repet, am avut curajul să spun, chiar din prima zi a creării acestui avroton politic cu numele AIE, cine sunt și cât de departe de ei este cauza europeană a R.Moldova . Pentru aceasta sunt hărțuit, zi de zi, ceas de ceas de către armata lui Filat.
Nu m-am adresat până în prezent misiunilor diplomatice, acreditate în R.Moldova, dar acum, în momentele decisive pentru neam și țară, când sub bagheta oligarhilor se încearcă introducerea pe vecie a mafiei ruse în R.Moldova, mă adresez, în special Ambasadorului SUA, Moser, cu rugăminte de a contribui la respectarea drepturilor mele ca cetățean, precum și la asigurarea libertății de exprimare.
Le mulțumesc anticipat tuturor celor care își vor manifesta solidaritatea cu acest act singular, eu având ferma convingere că suntem capabili să recucerim libertatea pe care o merităm cu toții.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Vasile Grozavu

Vasile Grozavu

Spre nenorocul nostru, de 22 de ani ne căznim să aflăm răspuns la întrebarea: ”Și acum încotro?”. Cred că am aflat acest răspuns și cartea mea, ”Înapoi, pe Drumul Mătăsii”, dă un răspuns clar la această întrebare. Eliminarea trădării ca metodă utili...

Ultimele articole