Efectul BUMERANG?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Viața politică moldovenească – subiectul unei eventuale dureri de cap pentru Vanga și Nostradamus, își continuă cursul, oferindu-ne luxul de care nu se poate bucura fiecare stat – cel de a dispune de o istorie bogată în evenimente. Bătăliile lui Ștefan cel Mare, numeroasele cotropiri și asupriri nici nu îndrăznesc să se compare cu fenomenele de care avem parte astăzi, acestea mâine urmând a fi istorie.

Vrem sau nu vrem, suntem spectatorii, ba chiar protagoniștii unui spectacol demn de penița unui scenarist de la casa de nebuni, dar original și lipsit de precedent. Multe a văzut acest pământ, dar mă tem că încă multe o să mai vadă, în contextul acestei orânduiri de lucruri.

După doi ani si jumate, două legislaturi, două runde de parlamentare și un referendum am ajuns, se pare, la puctul de plecare: Greceanîi – Președinte. Aici, în țara lui Buratino, nimic nu este nefiresc.  După ce am ajuns de râsul Europei, riscăm să ajungem și de râsul găinilor, iar când te gândești că ți-ai făcut-o cu mâna ta…

Așa sau altfel, nu avem de ales decât să mai credem într-o minune. De altfel, nici nu ne dorim un Președinte, visăm doar să adormim adânc, iar peste patru ani să ne trezim și să mergem fericiți la urnele de vot. Vorba ceea : ”Prost să fii, noroc să ai!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii