Edilul capitalei- exemplul coruptiei!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

Salutare cetateni!

Dupa perchezitiile de ieri de la directia funciara a Primariei Chisinau, Centrul National Anticoruptie, anunta astazi ca a retinut un director de firma care oferea mita functionarilor.

Este evident faptul ca dupa ce edilul capitalei afirma „ca este mai eficient si mai rapid sa ofere bani in schimbul unor servicii”, la ce vrei sa te mai astepti de la el?

Oamenii primariei Chisinau au ajuns sa fie cei mai corupti functionari din RM si nu cred ca este un punct forte pentru ei, astia de la putere care intr-un oarecare fel rezolva problemele si ajuta cetatenii.

Din pacate sunt si oameni de valoare in acest sistem bolnav de la primaria municipiului Chisinau, numai ca cei cu un caracter mai puternic fie se retrag, fie sunt aruncati deoparte. Prin urmare raman in picioare cei cu stomac tare si fara constiinta.

Am mai multe cunostinte care au fost concediati doar pentru ca nu au facut jocurile „Mitropolitului” Chirtoaca!

Sper totusi ca la urmtoare alegeri locale, vom avea puterea sa-i alungam pe toti ipocritii si sa facem ordine in tara, ca doar vrem in UE, nu?

Comentarii