Economista Maia Sandu freacă nu doar mințile moldovenilor, dar și CEC-ul!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

   După câțiva ani de guvernare, care au dus la dispariția miliardelor, fosta membră a PLDM-ului a decis să mai scoată ceva bani din buzunarele moldovenilor. Maia Sandu, cere sprijinul financiar al cetățenilor pentru a crea „celule de rezistență” în toată republica și pentru a organiza „marșuri de rezistență” în cât mai multe localități.
Din spusele economistei, pas-ul ei are nevoie de toți banii de pe glob, iar pentru un simplu protest, aceasta cere de la oameni măcar 50 000 de lei, dintre care 25 000 vor fi destinați transportului organizat de protestatari.  De faptul că restul banilor vor fi cheltuiți pentru megafoane sau drapele, unelte pe care ei le posedă de la fostele proteste, nici nu vreau să zic. Cer atenție și faptului că ei doresc astfel de proteste în număr cât mai mare, respectiv 50 000 x 10 (20) etc.

Privind spre cifra de 50 000 de lei, doar pentru un protest, apare o simplă întrebare: CÂȚI  BANI AU CHELTUIT PÂNĂ ÎN PREZENT PAS ȘI PPPDA, DACĂ DIN 2015 EI NUMAI PROTESTE FAC?! – Aș vrea să zic milioane de lei, dar cred că e prea puțin. Totodată, aș vrea să menționez și faptul că Maia Sandu a frecat mințile nu doar a poporului în tot acest răstimp, dar și a CEC-ului. În raportul pentru anul 2017, Sandu a declarat că a cheltuit pentru deplasări în țară și peste hotare 13  320.43 lei, ceea ce e jumătate din suma necesară unui singur protest pentru transport, însă după cum știm noi, în 2017 au fost multe proteste, respectiv, cifrele din raport sunt ironizate la maxim.


N-am de gând să le număr protestele, dar îmi dau seama că Filat și Țopa au băgat miliarde în fundul acestor impotenți politici, iar acum e timpul să vină la guvernare ca să recupereze cu procente. În același timp, îmi dau seama că anume din acest motiv nu ajung bani și pentru propaganda de la JurnalTV.  Zeci de mii de lei pentru fiecare protest, bani despre care nicăieri nu se vorbește și care nu sunt declarați.

Pentru mine în continuare rămâne o enigmă unde Maia Sandu manipulează mai mult, acolo unde declară că cheltuie 600 de euro pentru călătoriile de pe la Bruxelles plus cele din țară, sau aici, unde cere bani de la moldovenii pe care îi numește săraci și pe care îi îndeamnă să o susțină, ca să poată întoarce datoriile finanțatorilor?!
  Problema rămâne a fi gravă, iar moldovenii rabdă toate aceste manipulări, apoi se plâng că trăiesc greu, iar cei care mai au câte 1 leu de pâine, vor continua să finanțeze indivizi de acest gen, care se plimbă în RAV 4 și călătoresc cu avionul lui Șor prin America. 

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole