Echipa PDM urmărită de agenți socialiști

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Chiar dacă se vorbește că avem cea mai corectă campanie electorală din ultimii ani, se pare că totuși nu e chiar așa. Pe lângă provocatori și fake-news-uri, apar și ,,agenți” care au obligația de a urmări membrii Partidului Democrat. Din primele probe apărute, cel mai probabil, persoanele date au menirea de a înregistra întâlnirile democraților cu alegătorii.

La o întâlnire electorală cu cetățenii din circumscripția 25, a fost observat un bărbat dubios, care mai apoi s-a demostrat că e activist PSRM. Ba mai mult, se zvonește că Alexandr Odințov, candidatul socialiștilor de pe aceiași circumscripție, ar avea un grup de persoane, care primesc bani pentru că urmăresc echipa PD.

Fiecare întâlnire este filmată, ceea ce semnifică că socialiștii au trecut la metode KGB-iste și nu mai țin cont de legislația electorală.

Alt caz, la fel de revoltător este și activitatea celor din PCRM, care urmăresc autocarul PD prin toate localitățile țării. Acest fapt este demonstrat însuși de fruntașii comuniști, care mai scapă câte o poză pe facebook.  Comunista Elena Bodnareco a publicat poze care arată clar că echipa PDM este urmărită peste tot de ,,agenți KGB-iști”, adică de comuniști.

Fie că e vorba de Caravana PDM, fie că echipele locale, dar urmăritorii rămân aceiași.
Nu cunosc scopul acestor urmăriri, însă se pare că opoziția nu ține cont de normele legale și morale… Ei au alte scopuri!

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole