E josnic sa cersesti voturi de pe mormant

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ce poate fi mai josnic decat cersitul de voturi de pe mormantul unei persoane decedate?

A avut loc o tragedie, a murit un om. Circumstantele sunt pe planul doi, in primul rand a ramas o familie fara fiu, fara tata, fara sot.

Cu toate acestea, s-au gasit multi care au incercat sa iasa in evidenta, sa fie in prim-plan folosindu-se de acest caz tragic. Cat este de trist ca se incearca refacerea unui capital politic pe seama unei familii ce sufera? Asa de mult s-a mediatizat acest caz, atat de mult s-a politizat acest caz, oare nu le este greata acestor „zoon politikon” de ceea ce incearca ei sa faca?

Cel mai mult s-au evidentiat Andrei Nastase si Maia Sandu, persoane intr-atat de obsedate de a ajunge la guvernare incat vazandu-i, de fiecare data imi apare in minte personajul din „Lord of the Rings”, acel Gollum sau Smeagol, piticul obsedat de inel, fiind gata de orice pentru a-l intoarce inapoi.

Daca Andrei Nastase este chiar atat de corect si un bun luptator pentru drepturile omului, de ce atunci cand la data de 22 februarie 2017, cand la domiciliul rudelor lui Alex Cozer, un coleg de partid cu dl Nastase s-a depistat ca a avut loc un caz de trafic de fiinte umane, dumnealui nu a condamnat in nici un fel asta, absolut deloc, l-a trecut cu vederea de parca nici nu s-a intamplat nimic? Asta e primul caz care imi vine in minte, daca ar fi sa caut, incalcari de acestea or mai fi si multe. Sau poate au fost incalcate drepturile cetatenilor de catre un alt activist al Platformei DA, Sergiu Ciubotaru cand a fraierit cateva sate luindu-le roada pe un an astfel lasandu-i fara orice posibilitate de a supravietui? Aici la fel dl  Nastase a tacut, ca nu cumva sa-si obijduiasca membrii de partid.

De dna Sandu nu mai adaug nimic, rattingul ei este in scadere, nu mai e la fel de populara si nu mai e tratata drept Messia cum era pina nu demult, cauta orice metoda de a-si reintoarce popularitatea, dar hai sa nu ne injosim pina la atat.

Ii inteleg, trebuie sa-si gaseasca si ei motive de a aparea mai des la televizor, insa cand ajungi sa cauti aceste motive din cazuri tragice, devii lamentabil unu la mana si dezgustator, doi la mana.

Eu as spune sa lasam ura si tot veninul la o parte si sa-l lasam sa se odihneasca in pace. Nu sa-l uitam, caci in acest caz ar putea aparea din nou astfel de cazuri.

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile...

Ultimele articole