După trei ani, fostul pârât Viktor Șelin a executat hotărârea de judecată și și-a infirmat afirmațiile calomniatoare la adresa mea (video)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

A făcut-o, inopinat și neașteptat pentru mine, în debutul unei ediții din 7 august a emisiunii ”Deni za dniom”, moderată de Ludmila Muntean. Acum un an, încheiasem un acord și deja pierdusem speranța că avea să examineze. M-a denigrat spunând că sunt ”neofascistă” și că aș fi avut conexiuni cu KGB-ul sovietic.

Rămâne să execute deciziile instanței de judecată Valeri Klimenko și Vladimir Voronin. Mai am un proces la CEDO, cu pârâtul Ghimpu și în curând depun cerere de chemare în judecată a lui Renato Usatîi.

Vitalia Pavlicenco

Comentarii

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole